100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / ONA Gun Mega Burst

ONA Gun Mega Burst - Grof geschut!

Deze hete, blonde cyborg wil behandeld worden als een meisje van vlees en bloed. Hoe kun je daar nee tegen zeggen, zeker als ze je verzekerd dat ze weet hoe ze met grof geschut om moet gaan?

Mens en machine in één: de perfecte combinatie

Realistische pocket pussy's zijn geweldig: hun levensechte vorm en natuurlijke texturen zijn terecht populair. Maar waarom zou je het daarbij laten als je ook iets totaal nieuws kunt ervaren?

Met de ONA Gun Mega Burst combineert Outvision realistische eigenschappen met een innovatief ontwerp, om zo het beste van beide werelden samen te brengen. Het materiaal van de ONA Gun is zacht en soepel, net als de huid van een echt vrouw. Het is gemakkelijk je fantasie op de vrije loop te laten als je deze onahole in je handen hebt! Dit levensechte materiaal is gecombineerd met een totaal nieuw tunnel ontwerp dat losjes gebaseerd is op elektrische kabels en wapens.

Deze vrij compacte onahole is gemakkeljk te gebruiken met één hand, en heeft toch wanden die dik genoeg zijn om een lekkere tegendruk te geven. De tunnel is zoals aangegeven 13 centimeter lang, maar rekt zeker uit om ruimte voor je te maken als je iets groter bent geschapen. 

Vernieuwend onahole ontwerp

Het ontwerp van de ONA Gun Mega Burst is lastig te vergelijken met andere onaholes, omdat het zo radicaal anders is. Er is een centrale tunnel, bedekt met talloze microribbels, maar dat is niet alles. Vanaf daar verspreid zich een explosie-achtige vorm in wel 10 kleinere verticale kanalen. De dikke ribbels tussen deze kanalen zijn flexibel en kronkelen om je heen terwijl je naar binnen glijdt. Door in de pocket pussy te knijpen, kneden of draaien ontstaat er een bijzonder unieke stimulatie.

Micro-ribbels zien er op het eerste gezicht niet zo indrukwekkend uit. Maar omdat ze een groter oppervlakte creëren, zorgen ze ervoor dat het materiaal zich net als een echte vagina aan je vastklampt.

Naast de lange verticale ribbels heeft deze futuristische onahole reservoirs voor glijmiddel aan het begin en het einde. Hier wordt het glijmiddel verzameld en bij iedere stoot weer opnieuw verdeeld, zodat alle bewegende delen van deze machine soepel blijven lopen.

Als je helemaal naar binnen stoot, bereik je de eindruimte: in dit smalle gedeelte bevinden zich nog enkele mechanische vormen die je eikel extra stimuleren.

Flexibel ontwerp voor totale controle

Dankzij de 10 kanalen langs de zijkanten zou je kunnen zeggen dat deze onahole zowel dik als dun is: de dikke ribbels zorgen voor een stevige druk en voorkomen dat je je vingers door de wanden heen voelt, terwijl de dunnere gedeeltes van de wand naast het kanaal de Mega Burst veel flexibiliteit geven. Hierdoor kun je zelf de regie nemen over de stimulatie: kies je voor een simpele in-en-uit beweging of ga je op avontuur?

In het kort

Dit innovatieve ontwerp biedt vele mogelijkheiden. Als je klaar bent om iets anders dan anders te proberen, dan is dit de perfecte onahole voor jou!

De ONA Gun Mega Burst gebruiken en schoonmaken

Zoals altijd raden we je aan om met deze onahole een glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Dit is het veiligst voor het materiaal. De hoeveelheid glijmiddel die je gebruikt heeft invloed op de ervaring van deze onahole, dus experimenteer er op los en ontdek wat jij het lekkerst vindt!

Zorg ervoor dat je wat extra aandacht aan de kleinere kanalen besteedt als je deze onahole schoonmaakt en droogt. Bekijk onze pagina met reinigingsproducten voor uitgebreide informatie en handige hulpmiddelen!

ONA Gun Mega Bust Specificaties

Gewicht: 380gr
Lengte: 15,5cm
Breedte: 7cm
Tunnel lengte: 13cm
Materiaal: TPE
Gemaakt door: Outvision

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 380,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 130,00 mm
Open/Closed Open
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
My new Favourite :)
Gereviewd door Lukas
I was a bit skeptical at first since i expected this to be way over the top in terms of texture. Turns out its amazing. The Suction this creates is enormous compared to other toys, the stimulation is on the strong side but in a good way :)
Cleaning is fairly easy since you can just gently rub the sides of the tunnel together to clean the texture. The casting quality is pretty good to given the complex tunnel shape.
If i have to point out something bad as well its probably the material itself. Somehow its more "oily" than others, to the point where you can actually see a little oil shimmer on the water while cleaning, so try to keep it away from paper and strong/concentrated toy cleaners.
Translate review
Product
Service
amazing
Gereviewd door anon
This has the strongest suction i have ever come across than any other onaholes i would highler recommend this but get it with 3 small black or white cock rings and put them top middle and bottom its so much more enjoyable with those on.
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: ONA Gun Mega Burst
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.