Voor 23:00 besteld, morgen in huis! (ma-vri) 100% Discrete betaling en verzending

Normale prijs: € 19,95

Special Price € 17,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Nude Cup Sailor

De nieuwe vacuüm cups van Magic Eyes hebben een buitenkant met een school uniform.
Deze Sailor cup heeft een wrap met een Japans schooluniform dat wordt gedragen op particulieren scholen. Het marine achtige schooluniform wordt in Japan Seifuku genoemd.

Hieronder zie je de twee verschillende Nude Cups naast elkaar, links de Blazer en rechts de Sailor.

Nude Cup Sailor - Magic Eyes

Wanneer je de wrap eraf knipt of scheurt, zie je een naakte vacuüm cup. Deze cup is versiert  met borsten, vagina, buikje en navel.
In de dop die nu zichtbaar is, vindt je een klein zakje met een onderbroek erop afgebeeld. Welke afbeelding dat is, kan verschillen, want er zijn er vijf.
Dit zakje bevat glijmiddel voor in de cup.

Binnenin de Nude Cup Sailor

De binnenkant van de Nude Cups van Magic Eyes zijn van dikker materiaal dan de Tenga vacuüm cups, dat zie je gelijk al bij de opening. Ze gaan hierdoor langer mee en kunnen meerdere keren gebruikt worden.

De tunnel van de Magic Eyes ‘Nude Cup Sailor’, is recht toe recht aan. Deze heeft dus minder variatie dan de Blazer cup van Magic Eyes en geeft een constante stimulatie.

Hoe gebruik je de vacuüm cup?

Bovenop de cup zit een sticker met Magic Eyes er op, die haal je eraf. De sticker plak je op een euro muntje om de boodschap te verkondigen. De lucht kan nu in en uit de cup stormen wanneer je deze penetreert. Als je de cup omhoog trekt en het gaatje dicht houdt, creëer je een sterk vacuüm.
Je kan met dit vacuüm een beetje spelen. Maar let op: hou het gaatje niet dicht wanneer je de penis naar binnen brengt. Dan ontstaan er luchtbellen aan het begin van de cup. De rand laat dan los en je cup trekt geen vacuüm meer.

Hergebruiken

Bij normaal gebruik kan je de cup meerdere keren gebruiken. Het uitspoelen gaat makkelijk. Wil je de cup een keer goed schoonmaken, dan haal je de ring van het begin van de cup af. Deze ring houdt de binnenkant op z’n plek en zorgt dat de lucht alleen in en uit het vacuüm gat aan de bovenkant de cup kan.

De binnenkant haal je vervolgens uit de cup en kan je binnenstebuiten keren, om zo beide zijdes goed schoon te maken. Als de binnenkant droog is, stop je deze terug in de cup en vouw je het flapje over de rand heen. Dan druk je de ring eroverheen en de cup is weer als nieuw.

Veiligheid van Magic Eyes

In Japan staat mede door de grote concurrentie in masturbatie speeltjes, veiligheid hoog op de agenda. Zo ook bij het populaire merk Magic Eyes, die deze cups ontwikkeld en geproduceerd heeft.

Safety of Magic Eyes
Magic Eyes maakt bij elk product een laboratorium rapport bekend van tests die gedaan zijn met het product.
We hebben het hier over tests door de JFRL ( Japan Food Research Laboratories ), deze strenge tests laten zien dat ook Magic Eyes producten veilig zijn voor mens en dier de gezondheid. 

Extra informatie

Merk Magic Eyes

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Peace 360ml

Normale prijs: € 24,95

Special Price € 19,95

Peace 360ml