Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 29,95

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

ToyHeart's Nekomata Musume - Eenvoudige, maar unieke Catgirl Onahole

De Nekomata Musume is een nieuwe fantasy onahole, gemaakt door ToysHeart. Deze populaire pocket pussy is gemaakt met het 'Virgin Skin' materiaal, en is al meer dan 200,000 keer over de toonbank gegaan! Dit speeltje heeft niet alleen een schattig catgirl personage, de binnenkant van de tunnel is ook nog eens bovenmenselijk lekker.

De kat met twee staarten

De Nekomata Musume is onderdeel van de Apparition reeks, die gebaseerd is op de Nekomata folklore. Deze kleine kat is krols, dus haar instinct spoort haar aan iemand te vinden om mee te paren. Ze heeft jou als gepast maatje uitgekozen, dus maak je borst maar nat! Deze gulzige baarmoeder is wanhopig om bevrucht te worden, en zuigt je zo hard naar binnen dat het voelt alsof je ziel naar buiten wordt gezogen!

Catgirl seksspeeltje voor mannenNekomata onahole

Er is niets mis met een eenvoudig uiterlijk, en dat geldt ook voor de Nekomata Musume. Wees ervan verzekerd dat de ontwerpers al hun aandacht hebben gericht op de tunnel aan de binnenkant van deze pocket pussy. Toch heeft de buitenkant nog steeds een handig ontwerp dat dankzij een aantal groeven gemakkelijk vast te houden is. De hele onahole is gemaakt van het Virgin Skin materiaal, waardoor het heerlijk aanvoelt.

Zoals te zien is op het ToysHeart Diagram van dit product, is de Nekomata Musume iets aan de strakke en stevige kant. Dit betekent dat de texturen en vormen duidelijk voelbaar zijn, en dat de algehele sensatie best intens is. Je zult dit bij de ingang al meteen voelen, door het unieke ontwerp met bijzondere vormen. Deze speciaal ontworpen ingang voelt niet alleen uniek aan bij het penetreren, het maakt het aanbrengen van glijmiddel ook zeer eenvoudig.

De krolse onahole

De binnenkant van de tunnel zal je zeker verrassen, dankzij de afwisselende tunnelstructuren. De eerste soort structuur die je tegenkomt is spiraalvormig. De twee wervelende secties zuigen je steeds dieper naar binnen, en laten ook het glijmiddel verder de tunnel binnenkomen. De tweede structuur wordt gevormd door grote, plotselinge kraal-achtige bobbels langs de wanden. Draai de onahole rond om deze pootjes verschillende plekjes op je schacht of eikel te laten stimuleren.

De echte klapper komt aan het einde van tunnel: een strakke baarmoederhals die je binnen kunt stoten! Deze strakke doorgang zal je eikel een ongekend genot bezorgen. Maar het plezier houdt hier niet op, want de kleine baarmoeder heeft aan het uiteinde nog een grote bobbel die je met je eikel kunt raken. Deze laatste sensatie zorgt samen met de rest van de tunnel gegarandeerd voor een onvergetelijk hoogtepunt.

Je Nekomata Musume onderhouden

Hoewel de meeste katten zichzelf schoonmaken, heeft de Nekomata Musume hierbij een beetje hulp nodig. Zorg ervoor dat je na een lekkere beurt de binnenkant van de tunnel goed schoonmaakt. Zo kun je het speeltje zonder zorgen blijven gebruiken. Bekijk onze onahole reinigingsproducten voor extra schoonmaakgemak. En neem als je dan toch bezig bent ook een kijkje bij ons assortiment aan glijmiddelen.

Nekomata Musume in het kort

De Nekomata Musume is een lichtroze onahole met een unieke ingang, die het gemakkelijk maakt glijmiddel aan te brengen. De tunnel heeft ook een afwisselende interne structuur en een strakke baarmoederhals die je in kunt stoten. Het speeltje is onderdeel van de Apparition reeks van ToysHeart, gebaseerd op de Nekomata Folklore.

Gewicht: 247 gr
Lengte: 16,5 cm
Breedte: 5 cm
Tunnel lengte: 15 cm
Materiaal: TPE
Gemaakt door: ToysHeart

Extra informatie

MerkToysheart