Voor 23:00 besteld, morgen in huis! (ma-vri) 100% Discrete betaling en verzending

Mugen ∞ Double insert hip

€ 129,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Mugen ∞ Double insert hip

De Mugen is een heup mastubator van Love Factor, dit merk uit Japan is in Europa nog vrij onbekend.

De doos ziet er geweldig uit, de tekening van het meisje met een grote kont staat uitnodigend op de opvallende gele doos. De Mugen is 2,4kg zwaar en heeft een afmeting van 20 bij 22cm. 
De Mugen Double insert hip is een heupje met een cameltoe vagina. De buitenste schaamlippen bedekken de ingang en binnenkant van de vagina.

Wat maakt de Mugen Onaheup masturbator zo bijzonder?

Wat gelijk opvalt aan de Mugen is dat er twee inserts bij zitten. Deze kan je in de heup doen. Wanneer je de Mugen uit de verpakking haalt zit er al één insert in het heupje. De andere wordt geseald meegeleverd, in de verpakking.

Het leuke van deze twee inserts is, dat ze verschillend in zachtheid zijn. De één is wat steviger en voelt nauwer aan, terwijl de andere iets zachter is en een mildere tunnel structuur heeft.

De Mugen heup-masturbator voelt aan de buitenkant zacht aan, zoals je van een onaheup gewend bent, ze blijft dus ook goed liggen bij penetratie.  En de Mugen geeft je de vrijheid om de insert eruit te halen wat het schoonmaken heel eenvoudig te maakt.

Inserts variaties

De twee inserts zijn niet hetzelfde, zoals je kan zien is de kleur van de zachte versie lichter, dan de kleur van de hardere versie. Op de foto hieronder zie je een dwarsdoorsnede van de Mugen ∞ Double insert hip met de harde insert erin.

Mugen ∞ Double insert hip masturbator
De inserts zijn iets minder dan 13cm, niet heel erg lang, maar uiteraard zijn ze wel stretchbaar. Je zou ook andere kleine kunstvagina’s in de Mugen kunnen doen, maar de kans is groot dat ze dan wel uit het heupje steken. De diepte is namelijk precies gemaakt voor de inserts. Daarvoor zitten de inserts goed in de heup en duw je ze niet naar achteren tijdens het gebruik.

Schoonmaken

Het schoonmaken van deze masturbator heup, is een stuk makkelijker dan bij de meeste heupen van meer dan 2kg.

Je hoeft namelijk niet heel de heup onder de kraan of douche te houden, maar kunt simpelweg gewoon de insert eruit halen en die schoonmaken.
De holte waar de inserts ingaan is ruim genoeg om goed te drogen of schoon te maken als dat nodig is.

Afmetingen:

Lengte: 22cm lang
Breedte: 20cm
Hoogte: 11,5cm
Gewicht: 2,4kg

Met de Mugen ∞ Double insert hip heb je dus een masturbatieheup die de eigenschappen van een gewone onaheup heeft en het schoonmaak gemak van een kleine onahole.

Extra informatie

Merk Various brands