100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Moshiyoga - Hete en Bezwete Japanse Yogalerares

Moshiyoga - Hete, zweterige Japanse Yogalerares

De "What if..." serie van ToysHeart is een reeks onaholes met een bepaald verhaal of scenario. Deze verhalen geven je materiaal om over te fantaseren, terwijl je jezelf bevredigd met de onahole. De Moshiyoga gaat over een ervaring met je nieuwe yogalerares, die het wel heel erg naar haar zin heeft. Dit speeltje heeft ook een technisch unieke en stimulerende binnenkant, met 3 verschillende "impact points." 

Het scenario van de Moshiyoga

Wat als je tijdens je zakenreis een nieuwe yogalerares inhuurt? Terwijl ze je yogales geeft, zie je dat ze begint te zweten, en dat er een duidelijke natte plek ontstaat tussen haar benen. Deze vitale voluptueuze schoonheid met haar zachte en flexibele lichaam lijkt wel heel erg te genieten van de oefeningen -- ze er helemaal geil van!

Ik weet dat het warm is, maar houd vol! Geef niet op! Zweet het er lekker uit, dat is goed voor je conditie!
Eh, wat? Waar kijk je naar? Mijn kruis?! Oh, ik schaam me zo! Waarom ben ik zo opgewonden...
Ik zie dat de jouwe ook al klaar staat...

Mashiyoga onaholeDieprode onahole

De Moshiyoga heeft een uitnodigend uiterlijk, met een hete donkerrode buitenkant. Het eenvoudige gladde oppervlak, gecombineerd met een welgevormde vulva, maken deze onahole ontzettend opwindend om vast te pakken. De mooi gevormde binnenste schaamlippen zijn wijd open en nodigen je uit om naar binnen te komen. Stoot de opening van deze geweldige onahole in, en maak je klaar voor de unieke sensaties.

Op het Toysheart Diagram is de Moshiyoga ingedeeld als een stevige onahole met een strakke binnenkant. Deze stevigheid kun je ook aan de buitenkant voelen. Omdat de wanden niet zo dik zijn, kun je heel precies druk uitoefenen op je favoriete plekjes. Samen zorgen deze twee factoren gegarandeerd voor een explosief orgasme.

Strakke Pocket Pussy met Gimmicks

Zoals we eerder al aangaven is de tunnel vrij strak. De opening doet misschien vermoeden dat dit niet het geval is, maar als je eenmaal dieper naar binnen stoot, verander je vanzelf van gedachten. Dankzij de Gimmicks zul je door de nauwe passages van deze onahole zigzaggen. Bovendien is de binnenste wand bedekt met een textuur van stevige ribbels, die je bij iedere stoot stimuleren.

De tunnel van deze onahole heeft drie hete Gimmicks, die je genot als nooit tevoren zullen opvoeren. Deze Gimmicks zijn drie unieke gedeeltes in de vorm van vlammen. De stevige vlammen zorgen voor een buitengewoon intense stimulatie terwijl je diep dit hete kutje inglijdt. Wil je een nog realistischere ervaring? Warm de onahole dan van tevoren op met een van onze onahole warmers!

Alsof deze kenmerken nog niet genoeg zijn, is deze onahole ook nog eens ontworpen om een vacuüm met extra zuigkracht te creëren! Als je deze pocket pussy helemaal binnen bent gestoten, knijp dan stevig in het uiteinde van de tunnel. Op deze manier ontstaat er een sterk vacuüm die samen met de stevige vlammen voor een adembenemende sensatie zorgt!

Deze strakke onahole gebruiken

Met een tunnel die zo stevig en strak is, is een goed glijmiddel essentieel om optimaal van het speeltje te kunnen genieten! Een onahole als deze heeft veel hoekjes en gaatjes, dus zorg er voor dat je de tunnel extra goed uitspoelt en schoonmaakt. Hierdoor kun je zo lang mogelijk van deze onahole blijven genieten. Bekijk voor meer informatie over onderhoud onze pagina met reinigingsproducten.

The Moshiyoga in het kort

De Moshiyoga is een donkerrode onahole gemaakt door ToysHeart, met in de tunnel drie stevige gimmicks in de vorm van een vlam. De wanden van de tunnel zijn bedekt met ribbels en zigzaggen richting een kleine ruimte die voor een sterk vacuüm zorgt.

Moshiyoga onahole specificaties

Gewicht: 175 gr
Lengte: 15 cm
Breedte : 5,4 cm
Tunnel lengte: 13,5 cm
Materiaal: TPE
Gemaakt door: ToysHeart

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 175,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 135,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Meh
Gereviewd door Momo
Got 1 or 2 wank out of it, very peculiar interior design, can be stimulating if the fire shaped thingies rub against the frenulum.
The build quality is alright, doesn't really smell like anything, needs more lube than the average onahole which is not great considering the average stimulation you get out of it.

Wouldn't recommend as a first onahole.
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Moshiyoga - Hete en Bezwete Japanse Yogalerares
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.