This product has been discontinued.

From the same factory, but for a better price, KYO presents to you exactly the same product but with a different package:

Monster Wet Kiwami

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Monster Wet Kiwami

Monster Wet Kiwami

Magic eyes komt na vele succesvolle gedetailleerde producten nu ook met een ware ‘heup’ op de markt. De heup heeft geen platte onderkant, maar ook een kont aan de achterkant. Door de volledigheid van deze heup heeft de Kiwami heup een gewicht van 7kg.

De slanke taille, de navel , de open gespreide benen en het gewicht maken de buitenkant van deze heup een waar kunstwerkje.
De benen zijn in gespreide positie zodat je diepen stoten kan maken.

Het materiaal is zacht en vlezig, waardoor je met je handen haar dijen en billen goed kan masseren. Tijdens het gebruik zul je merken dat het materiaal lekker mee schudt zoals een echte vrouw.

De Monster Wet Kiwami heeft 2 tunnels:

De beide tunnels hebben strakke ingangen. De vaginale tunnel heeft twee S-bochten en is bedekt met verticale plooien en ribbels voor een stimulerend en realistisch gevoel. De vaginale tunnel is meer dan 16cm lang, dus ook als je wat groter geschapen bent, zul je volop kunnen genieten van deze 7kg zware heup.

Tunnels Monster wet Kiwami

De anale tunnel is recht, maar wel een structuur met golven en ribbels. Wat duidelijk te zien is op de afbeeldingen.
Veel grote masturbators zijn lastiger schoon te maken dan kleine kunstvagina’s. Gelukkig heeft de Kiwami heeft een sperma uitgang, waardoor je er water doorheen kunt laten lopen. Het schoonmaken gaat hierdoor veel makkelijker, alleen is de zuigkracht wel veel minder, tenzij je de uitgang dicht stopt met een klein stomp voorwerp bijvoorbeeld.

Monster Wet Kiwami afmeetingen

Hierboven zie je de afmeetingen en op de foto rechtsonder is ook de sperma-uitgang te zien.

Kiwami magic eyes

De ruim 7 kilo zware heup in voor en achter aanzicht, zoals je ziet is hij volledig en heeft geen platte achterkant.

rekbaarheid kunstheup

Het vlezige materiaal is soepel en rekbaar, terwijl de binnekant wel een goede stimulatie geeft.

hoe gebruik je de Kiwami

Hierboven zie je goed hoe groot deze heup is, penetratie is in verschillende posities mogelijk en geeft door de bochtige tunnels een ander gevoel.

monster wet kiwami heup

Veel standjes mogelijk, doordat de heup ruim 7kg is, blijft hij ook goed liggen tijden gebruik.

Kiwami magic eyes verpakking

De schaamlippen van de Kiwami zijn bedekt met een lichte roze poedercoating, om het een meer realistische look te geven. Wij raden aan dit poeder eraf te spoelen voor het eerste gebruik.
De Monster Wet Kiwami is geurloos en het materiaal is op veiligheid getest in een voedingslaboratorium zoals we van Magic Eyes gewend zijn.

De verpakking is groot zoals je hieronder ziet. De 7kg zware heup samen met het glijmiddel goed verpakt.
verpakking

Kenmerken Monster Wet Kiwami:

- Zacht materiaal.
- Sperma uitgang, voor makkelijkere reiniging.
- Lengte 27 cm
- Breedte 34 cm
- Gewicht: 7kg
- 2 stimulerende tunnels
- Er wordt 120ml glijmiddel meegeleverd met de Monster Wet Kiwami

keep reading

Klantenreviews

Product
Service
Wauw!
Gereviewd door R.
Het eerste wat je opvalt na ontvangst is het gewicht.
Ruim 7 kg! Open maken is spannend, klopt je verwachting? Bij mijn eerste aanblik was het wauw!
Dit is een echt mooie en goed uitziende heup. En wat een heerlijk gewicht. Hij is uit de verpakking voorzien van een poeder en dus heb ik haar meteen goed gewassen met water en wat zeep. Na drogen blijkt dat deze heup niet erg plakkerig is. Dat is fijn. In de praktijk voldoet deze helmaal aan de verwachtingen. Heerlijk om beet te pakken en op alle te bedenken manieren te gebruiken. Ook zonder handen blijft deze stevig op zn plek liggen door het mooie gewicht. Dit gewicht geeft het allemaal dat beetje "echt" gevoel. Ze deint mee zoals je dat wenst om het zo maar te zeggen. Beide openingen geven een goed gevoel. Niet te strak maar zeker niet slap. Schoonmaken is eenvoudig en je spoelt alles makkelijk door. Drogen vergt een minuutje langer. Daarna beetje poederen en voila!
Het is een behoorlijk bedrag voor zo'n heup maar als je het er voor over hebt dan zul je er geen spijt van krijgen.
Ik heb het vaak uitgesteld om dit aan te schaffen, en daar heb ik wel spijt van. Vijf sterren hiervoor. Service zoals gewoonlijk ook vijf.
Product
Service
Expensive, but definetly good!
Gereviewd door Normaldude
First of all this hip is from very good quality. Adding the quality to its size it makes the product feel really realistic when you get to business. Cleaning is relatively easy because of exit hole behind the product. Only thing that slightly bothers me is that the hip doesn’t have any supporting structure inside and in some situations using the hip can be a bit tricky. Altogether this is the best hip I have yet tried.
Product
Service
Super fun, realistic and pretty
Gereviewd door Wise consumer
I bought at Toydemon cuz I live in California but I want to review this here also.

This hip feels real to touch with a lively jiggle and it gives an excellent lap dance without requiring a tip. She never says no and is highly fun to copulate with. The price is worth it and more. I recommend that if you have the scratch lying around you purchase this and give yourself a better life. Magic Eyes don’t F around. High quality and value.
Product
Service
Monster Wet Kiwami
Gereviewd door Kev
Beide ingangen voelen heerlijk, de vagina voelt lekker zacht en subtiel, je kunt de nopjes goed voelen als je niet teveel glijmiddel gebruikt. De anus voelt wat ruwer en in het eerste stukje voelt als een sluitspier die je penis vastgrijpt. De grootte en het gewicht laten voegen nog meer realisme toe. Ik zou wel adviseren om de achterkant dicht te stoppen tijdens het gebruik. Niet alleen verbetert het de zuigkracht maar er wil ook noch wel eens wat uitlopen.

Tot slot, de service, is alles wat ze op de website beloven. Top!
Product
Service
Monster Wet Kiwami
Gereviewd door didi
deze kunstvaginaheup is echt realistisch, je kan het aankleden met slipjes wat het nog geiler maakt. Eenmaal je penis in de vagina komt beleef je de meest gevoelige momenten ooit. Klaarkomen doe je zeker!!!!

Meer informatie

# of holes 2
Gewicht 7.000,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 270,00 mm
Open/Closed Open
Number of layers 1