100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Milky body Onahole

Milky Body

Als er één merk is waarvan je kunt verwachten dat ze in jouw niche of fetisj voorzien is het wel Tamatoys. En met deze onahole maken ze hun reputatie opnieuw waar!

Milky?

De naam van deze onahole kan op meerdere manieren geïnterpreteerd worden. Het verwijst ten eerste naar de melkwitte huid van de vrouw op de verpakking. Haar huid ziet er extreem zacht uit en voldoet helemaal aan het Aziatische schoonheidsideaal: hoe bleker hoe beter!

Maar uiteraard gaat 'milky' vooral over de borsten van deze vrouw. Ze is een jonge moeder, en haar borsten zijn zwaar en vol met moedermelk. Ze straalt gezondheid en vruchtbaarheid uit, en je zult het moeilijk hebben je handen van haar heerlijke lichaam te houden! Als je opgewonden wordt van de gedachte van de melk die uit haar tepels druppelt of er door jou wordt uitgezogen, dan is dit speeltje van Tamatoys perfect voor jou!  

De onahole

Helaas is de onahole zelf niet zo rondborstig als de verpakking. Het is een vrij normale cilinder, gemaakt van het nieuwe 'French Touch' materiaal. Dit materiaal is buitengewoon zacht, kneedbaar en rekbaar, en is gemaakt om de zachte huid en rondingen van een vrouw na te bootsen.

De onahole heeft dikke, vlezige wanden die tegen je aan zullen duwen als je naar binnen glijdt. 

Wervelwind van genot

De tunnel aan de binnenkant heeft de vorm van een spiraal, en is bedekt met zachte, subtiele noppen en ribbels. Met elke stoot voel je deze golvende structuur over je heen glijden terwijl het je langzaam dichterbij een heerlijke climax brengt!
Het zachte materiaal van de Milk Body en het gebrek aan intense ribbels maken deze onahole bijzonder geschikt als je erg gevoelig bent, of als je langere en langzamere sessies wilt.

Schoonmaken

Tamatoys heeft ervoor gezorgd dat de Milky Body eenvoudig schoon te maken is! Houd het speeltje onder de kraan en laat het water door de tunnel spoelen totdat deze schoon is. Gebruik je vingers om de opening iets te spreiden zodat het water goed naar binnen kan stromen. Droog het speeltje hierna grondig af; overgebleven vocht kan namelijk de groei van schimmels en bacteriën veroorzaken. De beste manier om de tunnel te drogen is door een absorberend doekje of een droogstick naar binnen te duwen en deze een paar minuten te laten zitten om al het vocht op te nemen. Als de buitenkant een beetje plakkerig aanvoelt, breng dan wat onderhoudspoeder aan. Dit zorgt ervoor dat de Milky Body zacht en glad blijft en voorkomt dat er stof op blijft plakken. 

Eigenschappen

Doos afmetingen: 10 cm x 18 cm x 8.5 cm
Onahole lengte: 17 cm
Onahole breedte: 7 cm
Materiaal: French Touch TPE (rekbaar)
Gemaakt door TamaToys
Voor gebruik met glijmiddel op waterbasis

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 450,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 150,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Milky body Onahole
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.