100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Mil-Mix Plus One - Hard

Mil-Mix Plus One - Hard

Laat het zuivel-thema van de verpakking je niet misleiden: dit is een volwaardige onahole! Deze stevige onahole zal je melken en je tot een geweldige climax brengen met een intense textuur en een geweldig vacuüm.

Glanzende doos

De meeste onaholes zijn verpakt in een kartonnen doos, maar de Mil-Mix Plus One heeft een glanzende plastic verpakking. Dit zorgt er niet alleen voor dat de schattige afbeelding er fantastisch uitziet, maar ook dat je de doos kunt gebruiken om je onahole in op te bergen, omdat dit materiaal goed bestand is tegen vet en vuil.

Flesvormige voordelen

Sommigen zullen misschien stellen dat een fles niet de meest aantrekkelijke vorm is voor een onahole, maar uniek is het zeker en bovendien makkelijk vast te houden. Deze vorm zorgt er ook voor dat de wanden van de onahole in dikte variëren: dun en flexibel voor de eerste paar centimeter, en dikker en steviger daarna. Het voelt bijna alsof deze onahole zich om je heen klemt!

Stimulerend materiaal

De Mil-Mix Plus One is een hardere onahole, gemaakt van vrij stevig materiaal. Dit zorgt ervoor dat je ieder detail van de interne structuur voelt en dat de onahole je nauw omsluit. Als je bijzonder gevoelig bent en denkt dat dit misschien iets te intens is voor jou, overweeg dan het lieve kleine zusje van deze onahole, de Mil-Mix Plus Two. Deze onaholes worden ook wel de Mil-Mix +1 en Mil-Mix +2 genoemd.

Plezier × 20

Ook al is de vorm vrijwel hetzelfde als die van de Mil-Mix Soft, verschillen de texturen aanzienlijk. De tunnel van de Mil-Mix heeft een vrij standaard ontwerp dat toch erg effectief en stimulerend is.
Nadat je wat glijmiddel op de ingang hebt aangebracht kun je naar binnen glijden. De relatief grote ingang maakt dit gemakkelijk, ondanks het stevige materiaal. Omdat de wanden van de onahole bij de ingang wat dunner zijn kun je ze iets verder uitrekken dan je gewend bent.

De tunnel zelf is bedekt met ongeveer twintig grote ribben. Als je jezelf langzaam naar binnen brengt, voel je iedere rib over je heen glijden en vervolgens om je heen klemmen. Deze textuur herhaalt zich, maar de wijdte van de tunnel en de dikte van de wanden geven deze onahole alsnog afwisseling. Aan het begin is de tunnel wijd en zijn de wanden dun, waardoor ze genoeg uitgerekt kunnen worden om comfortabel te voelen. Hierna worden de wanden dikker, waardoor het voelt alsof de Mil-Mix Type 1 haar spieren om je penis stevig aanspant. Vervolgens wordt ook de tunnel zelf smaller, wat een sterk drukpunt creëert halverwege de tunnel.

Na dit intense stuk wordt de tunnel weer wijder, en opent het naar een eindkamer. Deze ruimte is niet alleen bedekt met ribbels, maar heeft ook een kleine bobbel aan het uiteinde, die je gevoelige eikel stimuleert.

bottle

Vacuüm

Een van de grootste voordelen aan stevige onaholes, behalve de intense stimulatie, is dat ze vaak goede vacuüms hebben. Als je de lucht uit de onahole knijpt voordat je naar binnen glijdt, zal deze terug proberen te keren naar de originele vorm en je daarmee naar binnen zuigen! Dit voegt een nieuwe dimensie van stimulatie toe aan een op zichzelf al stimulerende onahole.

Een beetje extra

G-Project levert bij deze onahole twee extraatjes: een glijmiddel sample en een opbergzak. Het glijmiddel sample is vrij standaard, maar de opbergzak is een zeker een handige extra. Het materiaal van de zak is makkelijk schoon te maken en beschermt de onahole tegen zonlicht en stof. De bovenkant van de zak heeft een paar gaatjes die vocht laten ontsnappen.

Schoonmaken

Als je wilt dat je onaholes lang meegaan is het belangrijk ze goed te onderhouden. Spoel deze onahole eerst grondig af onder de kraan. Als de hele binnenkant schoon is, droog dan de onahole door een absorberend doekje of droogstick naar binnen te duwen. Laat deze een paar minuten zitten zodat al het vocht opgenomen kan worden. Ten slotte kun je wat onderhoudspoeder aanbrengen op de buitenkant. Dit zal de zachte buitenlaag herstellen en ervoor zorgen dat er geen stof en vuil op je onahole blijft plakken.

Kortom

Het interieur van de Mil-Mix zorgt voor een stimulerende rit!

Eigenschappen

Doos afmetingen: 17.5 × 8 x8
Onahole lengte: 14.7 cm
Onahole breedte: 6 cm
Onahole gewicht: 170 gram
Gemaakt door G-Project
Materiaal: TPE
Inclusief gratis glijmiddel sample
Inclusief gratis opbergzak

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 170,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Very nice, and good feeling
Gereviewd door Slame
It feels super, but for some People, it could be a little bit too short (if you know what i mean). It wil also leak some lube,e.g. if you lie down on the bed, the sheets will get wet from the lube. But the Hard version was perfect for me, in terms of feeling, some might want the soft one. All in all super Ona.
Translate review
Product
Service
It feels nice
Gereviewd door Michal
It's good and i t can SUCK you. Think hard is a bit overkill since it can desensitive you from expreince
Translate review
Product
Service
Bonne experience
Gereviewd door MEUNIER
Ce sextoys est super je le conseil!
Très serré et le fond est génial!
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Mil-Mix Plus One - Hard
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.