Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 100% Discrete betaling en verzending  

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 219,97

Special Price € 189,95

Zet op verlanglijst

Zet op verlanglijst

 • 100% discrete betaling en verzending
 • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
 • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Meiki Oknyeo

Meiki Oknyeo is een geniale uitvinding afkomstig uit Korea. Momenteel is het de een van de absolute toppers in genot!
Deze heup-masturbator heeft twee aparte tunnels met geweldige structuren. Zowel het vaginale kanaal als de anale structuur zijn ongelofelijk realistisch gevormd. De vagina heeft een opgerichte G-spot en een baarmoeder.

Wat maakt de Oknyeo anders?

Er zijn meerdere heupen van dit gewicht op de markt, maar deze hebben niet de innerlijke structuur die de Oknyeo heeft. Het genot wat deze heup geeft is niet te vergelijken met een heup van een paar tientjes.

De anus en bijhorende structuur is daarnaast met nauwgezet detail uitgevoerd. Het rectum heeft de perfecte vorm en laat niets aan de verbeelding over! De Vagina is ook veel aandacht aan besteed en het is niet gemakkelijk om deze structuur in de heup te krijgen. Dit proces maakt deze heup ook wat duurder, maar daardoor wel veel lekkerder.

Een nieuwe toevoeging in vergelijk met de vorige heupen is de sperma uitgang. Dit gedeelte maakt het extra makkelijk om de heup te reinigen na gebruik.
Lees voor meer informatie de onderstaande tekst over dit product. De heup heeft een lengte van 24 cm en een breedte van 25 cm.
De maximale hoogte is ongeveer 16 cm. Een kleine hoeveelheid glijmiddel is inbegrepen. Gewicht: 4.5 kg. Materiaal: niet-schadelijk Thermo Plastisch Rubber.

Meiki Kourin

Meiki Kourin binnenkant

Meiki Kourin cut

___________________________________________________________________________________________

Meiki Oknyeo AUTO Stimulatie (*extra toevoeging, optioneel)

Cherry2 AUTO

Ook de AUTO versie is bij ons beschikbaar, hierin zitten gaten voor de twee massage motoren.
Deze massage motoren simuleren de samentrekkingen van de vagina en heup. Hierdoor wordt de ervaring nog realistischer.

De motortjes trillen en en draaien links of rechts om, met de bedienings-unit kan je dit makkelijk veranderen door tijdens het draaien op het knopje voorop te drukken.
De massage functie van elke motor kneedt de wanden van de tunnel, die echte geslachtsgemeenschap simuleert in een pulserende en ongekende manier.

De motor voor de Oknyeo heeft 3 kralen, zoals hieronder goed te zien is:
Meiki Kourin Motor 

De bediening:

Aan de zijkant van de bediener zitten 2 draaiknopjes 1 is voor het geluid, de ander is voor de intensiteit van het trillen en de snelheid van de rotaties.
Aan de bovenkant van de bediening zit een luidsprekertje waardoor je een kreunende vrouw hoort, het geluids niveau is eenvoudig te regelen, mogelijkheid tot koptelefoon zit er ook in.

Geniet van de dubbele vibratie en dubbele massage, dit maakt de Meiki Oknyeo nog bijzonderder.

2 weg motor
Deze 2weg motor unit is op dit moment niet los te koop en past niet in de andere Meiki Oknyeo (de standaard versie zitten namelijk de 2 extra gaten niet in).
In het bedieningskastje moeten vier 1.5V batterijen (niet meegeleverd) om de motortjes van de Meiki Oknyeo aan te sturen.

Extra informatie

Merk KOKOS
 1. Lekker Review by Hans Amsterdam
  Product
  Service

  Als ik kom laat van mijn werk, ik ga niet meer mijn vriendin wakker maken, voor sex.... Je komt snel klaar en dat is een heerlijke gevoel!
  Echt een aanrader!! (Geplaatst op 02-03-2017)

 2. Niceeeee Review by Lee
  Service
  Product

  Sinds kort de Meiki Kourin gekocht. Ik had gehoopt dat de heup wat groter zou zijn, maar naar een tijdje went het wel. Beide gaatjes voelen lekker. De enige minpunten zijn : De heup stinkt? ik vraag me af of dit na een tijdje weg gaat. En natuurlijk het schoonmaken is niet echt een pretje! Maar verder TOP! (Geplaatst op 07-04-2016)

 3. Aanrader Review by Loukas
  Service
  Product

  Tijd getwijfeld over of ik het zou doen, maar de tunnels geven echt een heerlijk gevoel en als je er langzaam in glijd voel je ook echt de structuur en bochten.
  Een goede oefening om het wat langer vol te houden... want klaarkomen duurt niet lang. (Geplaatst op 16-01-2016)

 4. geweldig Review by bonestaak
  Service
  Product

  Al diverse vagina's gehad, allen problemen, ook de beruchte fuck me silly modellen lieten het afweten, deze geeft net als de hand meikis een goede stimulatie. Alleen van de motoren ben ik niet echt overtuigd. Als je groter geschapen bent dan 16 cm moet je misschien toch naar een Hera. Service is uiteraard subliem, staat niet ter discussie. (Geplaatst op 24-05-2015)

 5. ze maakt me gek Review by Ton
  Service
  Product

  Ik haat het want ik kan het niet wegleggen. Ik leg het op mijn bed en ik kijk ernaar vanaf de andere kant van de kamer en ik raak zo opgewonden.

  Het gewicht van dit ding is wat me echt opwindt. Het voelt net alsof je haar echt beet pakt.
  Alleen had hij wel een slagje groter mogen zijn, het oogt nu als een erg slak meisje. Als je het gebruikt verlies je zo 1000 calorieen :p Hard werken, maar het voelt geweldig. (Geplaatst op 16-09-2012)

 6. Super Review by Gast
  Service
  Product

  Onlangs gekocht, mooi product. Zoals boven beschreven voelen beide gaatjes lekker aan. Qua afmeting is ze iets klein, maar voor dit geld prima. Service op en top. (Geplaatst op 26-02-2012)

 7. Klein maar lekker Review by Dude
  Service
  Product

  Ik heb vorige week deze Meiki Kourin hip ontvangen en ik ben erg tevreden. Ziet er goed uit zo onder je en voelt lekker aan in beide gaatjes :) De hip is wel klein dus in het begin heb je het idee dat je hele jonge vrouw aan het neuken bent, maar dat gevoel gaat vanzelf weg. Aanrader! (Geplaatst op 26-07-2011)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: