Measuring the Girl's Growth Onahole

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: € 122,45

Special Price € 107,45

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Measuring the Girl's Growth Onahole

“Measuring the Girl's Growth Onahole” is de tot nu toe de zwaarste kunstvagina/onahole van Toysheart. Ze weegt maar liefst 1100 gram!
De naam slaat niet alleen op de verpakking met de tekening van een rondborstige dame die haar borsten opmeet. Maar de naam heeft alles te maken dat deze onahole met je mee groeit.
De Measuring the Girl's Growth Onahole is zo ontworpen dat de tunnel rekt en groeit als je haar penetreert. Hoe vaker je haar zal gebruiken hoe meer ze vertrouwd raakt met jou omtrek, vorm en lengte.
Dus of je nu een dikke, dunne, lange, gemiddelde, rechte of juist een naar boven buigende penis hebt, deze onahole past zich daaraan aan.
Haar tunnel past zich aan, in lengte en breedte. Maar het is niet zo dat ze minder lekker of strak word.
De strakheid en de textuur van de tunnel gaan niet verloren. Dit komt doordat Toysheart de Measuring the Girl's Growth Onahole gemaakt heeft van het bijzondere Safe Skin materiaal.

Safe Skin materiaal heeft de eigenschap zich aan te passen aan de gebruiker. En heeft een soort geheugen functie. Safe Skin is erg sterk en duurzaam materiaal, het is elastisch, rekbaar en voelt zacht aan.

De binnenkant van de Measuring the Girl's Growth Onahole:

Doordat er voor SafeSkin materiaal is gekozen bij de Measuring the Girl's Growth Onahole, is deze Onahole ook niet dubbel laags, maar is ze gemaakt uit één soort materiaal.

De tunnel is 16cm lang en heeft een diameter van tussen de 30 en 42mm.
De schaamlipjes bedekken de 2cm ruime ingang. Je hoeft je dus niet naar binnen te persen door een 2mm groot gaatje en veel glijmiddel te gebruiken. Bij de producten van Toysheart heb je maar weinig glijmiddel nodig, zodat je de tunnel optimaal kan beleven.

De tunnel is bijzonder door de materiaal soort die gebruikt is, zoals we hierboven al bespraken.
Het eerste gedeelte van de tunnel is bedekt met ribbels. Dit gedeelte heeft een breedte van 20mm maar kan ‘uitgroeien’ tot 24mm.
Op de hoogte van haar taille wordt ook haar vagina smaller (rond de 12 mm) en is de vagina wand bedekt met nopjes. En dit gedeelte kan uitgroeien tot 18mm. 
Het derde gedeelte van de tunnel heeft grove ribbels en is wat ruimer, namelijk 22mm, maar dit gedeelte kan ook smaller worden tot wel 12mm.
Helemaal aan het eind zit de zogenaamde eindkamer, deze gebruik je om de lucht eruit te knijpen voordat je naar binnengaat, om zo een sterker vacuüm te creëren. Maar deze eindkamer kan je ook penetreren. De afmeting ervan is 14 breed en 20mm lang. Het geeft een extra stimulerend effect aan de rand van je eikel als je deze kamer in en uit plopt.

Measuring the Girl's Growth Onahole

Je kunt deze onahole voor je op een tafel leggen of in bed, bureau of waar dan ook, ze blijft goed liggen met een gewicht van 1100 gram.

Kenmerken:

Totale lengte: 180 mm
Binnenste gat lengte: 160mm
Gewicht: 1100gram
Materiaal: Safe Skin
Er wordt een flesje glijmiddel meegeleverd.
De Measuring the Girl's Growth Onahole van Toysheart is ontworpen en gemaakt in Japan.

Extra informatie

MerkToysheart
# of holes1
Number of layers1
Open/ClosedClosed
ReusableIs reusable
Bone structureNee
ThemeAnime
Tunnel length160mm
Product weight1100gram