This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Maintenance & starters kit of an ONAHO

Maintenance & starters kit of an ONAHO

Als je keer op keer plezier wil beleven aan je onahole is het belangrijk dat je er goed voor zorgt. Of je nu je eerste onahole koopt of een expert bent, deze set van Toy’s Heart helpt jouw toys in perfecte conditie te houden.

Je onahole gebruiken en schoonmaken

Stap 1: De onahole

Onaholes zijn er in allerlei vormen en maten. Soms moet je wat experimenteren om erachter te komen wat jij het lekkerst vind, maar bij deze set heeft Toy’s Heart een lekker simpele onahole toegevoegd, zonder al te veel toeters en bellen. De kleine ingang is rekbaar genoeg voor de meeste mensen en sluit nauw aan op de huid zodat er geen glijmiddel uitlekt. De goede aansluiting zorgt er ook voor dat de onahole een beetje vacuüm kan trekken, en hierdoor voelt het alsof de onahole aan je zuigt!

Stap 2: Het glijmiddel

Glijmiddel is een essentiële stap! In deze starterskit zit een klein flesje Moisty lube, een populair glijmiddel van Toy’s Heart dat zeer geconcentreerd is en niet snel uitdroogt. Dit is het flesje met het roze label. Je hebt er niet veel van nodig! Het glijmiddel heeft een heel subtiele geur, die niet opvalt tenzij je echt aan het glijmiddel gaat ruiken. Dankzij het tuutje dat op de fles zit kun je het glijmiddel gemakkelijk in de onahole spuiten.
Gebruik altijd glijmiddel op waterbasis met je onaholes (tenzij anders vermeld), andere soorten glijmiddel kunnen het materiaal beschadigen!

Stap 3: Veel plezier!

Waarschijnlijk vergt deze stap niet veel uitleg, maar voor het geval je vergeten bent hoe je dingen vast moet houden heeft Toy’s Heart een paar duikjes in de onahole gemaakt, zodat je weet waar je vingers moeten komen. Handig!

Step 4: Schoonmaken

Het schoonmaken van een onahole is redelijk eenvoudig: spoel de toy uit onder de kraan met flink wat water. Daarna kun je de onahole een laatste keer uitspoelen met het speciale schoonmaakmiddel (flesje met het blauwe label). Verdun het met wat water en spoel de onahole er mee uit.

Vervolgens is het belangrijk om de onahole goed te drogen, want in een vochtige omgeving kan schimmel gaan groeien. Eerst knijp je er zo veel mogelijk water uit, en daarna gebruik je de meegeleverde droogdoek om de laatste beetjes vocht op te nemen. Duw de doek naar binnen en laat hem een paar minuutjes zitten zodat hij de tijd heeft al het water op te nemen.

Sommige onaholes kun je binnestebuiten draaien en op deze manier laten drogen. Dit gaat het beste met kleine onaholes die uit één soort materiaal zijn gemaakt.

Als laatste stap kun je nog het onderhoudspoeder van Toy’s Heart gebruiken (groene label). Dit poeder houdt je onahole zacht en glad, en neemt eventueel ook nog overgebleven restjes vocht op.

Stap 5: Opbergen

In deze kit zit ook nog een opbergzak om je onahole in op te bergen. Niet alleen beschermt de zak tegen stof en viezigheid, maar hij voorkomt ook UV-schade van zonlicht.

 

Inhoud:

Onahole: 
Lengte: 15 cm
Breedte: 4.5 cm
Tunnel lengte: 13.3 cm
Materiaal: FineCross TPE

20 ml Moisty glijmiddel op waterbasis
50 ml schoonmaakvloeistof
50 gram onderhoudspoeder
3 stukken absorberend doek (33x45 cm)
1 opbergzak (28x18 cm)

 

keep reading

International Reviews

Product
Service
1st ever ONAHO
Gereviewd door Anons
Thanks to this starters kit it made me certain of buying more of them, the Onaho in itself is really good and teaches you how to take care of it and for the futures ones too, if your like me before and not sure if onaho are your thing take this one first.
Translate review
Product
Service
Für den Preis nicht verkehrt
Gereviewd door Mister
Grüße

Also wie oben geschrieben, ist dieses Set für den Preis absolut in Ordnung.

Das Onahole ist nix gutes aber auch nix schlechtes. Gut verarbeitet ist es jedenfalls.
Die Lotion ist zu dickflüssig und ist auch schnell getrocknet was den Spass sehr stark gebremst hat.
Die Reinigungsflüssigkeit hab ich nicht ausprobiert, da ich das Onahole mit Wasser ausgewaschen habe.
Das Puder erfüllt auf jeden Fall seinen Zweck.
Die Reinigungstücher kann man verwenden muss man aber nicht. Ich habe mit KüchenrollenPapier das Onahole abgetrocknet.
Der Beutel ist ein Plastikbeutel der auf der einen Seite durchsichtig ist. Ich war mir nicht sicher ob ich das Teil wirklich verwenden wollte.

Wie gesagt, für 20€ ist dieses StarterKit auf jeden Fall keine Investition die ich bereue.

MfG
Translate review
Product
Service
Für den Preis nicht verkehrt
Gereviewd door Mr.Nobody
Grüße

ALso für den Preis ist dieses Set jedenfalls nicht verkehrt gewesen.
Das Onahole selber ist nix gutes aber auch nix schlechtes. Die Lotion war doch sehr dickflüssig und hat schon nach kurzer Zeit das trocknen angefangen. Was den Spass mit dem Onahole stark gebremst hat. Die Tücher sind in Ordnung, kann man verwenden muss man aber nicht. Das Reinigungsmittel hab ich noch nicht ausprobiert, da ich das Onahole mit Wasser ausgewaschen habe. Das Puder ist ganz in ordnung und erfüllt seinen Zweck. Der Mitgelieferte Beutel ist ein PlastikBeutel, bei dem ich mir echt nicht sicher bin ob ich den wirklich verwenden wollte.

Wie gesagt, für den Preis von 20€ muss ich den Kauf nicht bereuen.

MfG
Translate review
Product
Service
Bit of a mixed bag, more suited to people wanting to try out alternative maintenance solutions.
Gereviewd door Anon
the best
Translate review