100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Lusty Hot Spring Hentai Seksspeeltje

Lusty Hot Spring 

In de traditionele Japanse warmwaterbronnen of onsen zijn mannen en vrouwen meestal gescheiden. Maar op enkele zeldzame plekken delen mannen en vrouwen het bad met elkaar. De Lusty Hot Spring doet je denken aan een meisje dat net uit het warme water stapt, helemaal ontspannen en gelukkig, met een handdoek losjes om haar weelderige rondingen geslagen. Zo te zien vindt ze het niet erg om je hier tegen te komen...

Warm en uitnodigend, net als een warmwaterbron

De Lusty Hot Spring onahole heeft een mooi formaat en gewicht. Met een lengte van ongeveer 15,5 centimeter en een gewicht van 355 gram is dit speeltje klein genoeg om met één hand te gebruiken, maar heeft het wanden die dik genoeg zijn om realistisch en luxueus aan te voelen. De interne tunnel is ongeveer 14 centimeter lang, waardoor de gemiddelde man de tunnel helemaal kan penetreren zonder de onahole uit te rekken. De vorm is eenvoudig maar effectief: een cilinder die iets versmald in het midden met een perzik-achtige ingang aan de voorkant. Het materiaal van ToysHeart is zoals altijd uitstekend: het is zacht en flexibel, en levert meer dan genoeg stimulatie.

Als je optimaal van de Lusty Hot Girl wilt genieten raden we je aan een onahole warmer te gebruiken. Hiermee kun je de pocket pussy opwarmen tot een realitische en verleidelijke temperatuur, net als een echte warme en vochtige vagina.

Lusty Hot Spring: De binnenkant

ToysHeart weet dat de meest realistische optie niet altijd de lekkerste is. Hoewel de vorm van een echte vagina lekker aanvoelt, heeft een kunstmatige vagina zoveel meer mogelijkheden! De makers hebben zichzelf overtroffen met het ontwerp van de Lusty Hot Spring: een reeks dikke richels wervelen richting het einde van de tunnel, elk bedekt met kleinere ribbels die voor extra wrijving zorgen en zich lichtjes aan je penis vastklampen. De ruimte tussen de wervelende structuren creëert een verassend lekker vacuüm dat intenser of milder wordt afhankelijk van hoe snel je het speeltje beweegt.

Het resultaat is een onahole die jou de controle geeft: je kunt een flinke hoeveelheid glijmiddel gebruiken en langzaam naar binnen glijden, alsof je in een warmwaterbron stapt en de tijd neemt om te genieten van de heerlijke sensaties. Als je echter op zoek bent naar een intensere ervaring kun je door sneller te bewegen de stimulatie flink opvoeren, waardoor je in een mum van tijd je climax bereikt. Dit betekent dat de Lusty Hot Spring perfect is om mee te edgen.

De Lusty Hot Spring Schoonmaken

We raden je af om deze onahole mee te nemen naar een warmwaterbron om hem schoon te maken. Spoel het speeltje in plaats daarvan af met flink wat water totdat al het glijmiddel en andere vloeistoffen verwijderd zijn. Masseer de onahole tussen je handen om ervoor te zorgen dat het water alle plekjes bereikt. Knijp en schud vervolgens zoveel mogelijk water uit de tunnel en gebruik daarna een droogstick of stofvrij doekje om de binnenkant goed af te drogen.

Lusty Hot Spring Onahole kenmerken

Lengte: 15.5 cm
Tunnel lengte: 14 cm
Breedte: 7 cm
Gewicht: 355 gr
Merk: Toysheart

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 360,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 140,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Lusty Hot Spring Hentai Seksspeeltje
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.