KYO Microfiber Droogsticks 8x

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / KYO Microfiber Droogsticks 8x

Herbruikbaar - 8 sticks - Verbetert Hygiëne - Microfiber - Extra Lang

KYO Microfiber Droogsticks 8x

Deze microfiber droogsticks voor onaholes, pocket pussies en Fleshlights zorgen ervoor dat je snel en gemakkelijk je seksspeeltjes af kunt drogen. Het schoonmaken en afdrogen van onaholes is niemands favoriete klusje, maar als je keer op keer van je masturbators wilt blijven genieten is het belangrijk er wat tijd aan te besteden. Als je wilt voorkomen dat er schimmel ontstaat in je onaholes, zorg er dan voor dat je ze goed afdroogt. Wil je dit klusje makkelijk voor jezelf maken? Pak dan wat KYO Microfiber Droogsticks!

Deze droogsticks zijn geschikt voor alle 'hole' stijl seksspeeltjes voor mannen. Dankzij hun lengte kunnen ze het einde van vrijwel elke tunnel bereiken.

Zo gebruik je de droogsticks

Het gebruik van deze droogsticks is simpel:

 Steek nadat je de onahole hebt uitgespoeld en schoongemaakt voorzichtig de droogstick in de opening en schuif deze zo ver mogelijk naar binnen.

 Knijp, rol en masseer vervolgens het seksspeeltje een beetje heen en weer. Dit zorgt ervoor dat alle gedeeltes van de tunnel in aanraking komen met het absorberende materiaal.

 Als de tunnel van je onahole buitengewoon lang is of een ingewikkelde textuur heeft, heb je misschien nog een tweede droogstick nodig. Dit is geen probleem; er zitten acht droogsticks in iedere verpakking!

 De KYO droogsticks zijn herbruikbaar. Haal het microfiber uiteinde van de houten houder, was deze en laat hem drogen. Je kunt hem nu gebruiken voor de volgende schoonmaakbeurt.

Let op: voordat je de droogstick voor het eerst gebruikt, is het verstandig om het microfiber doekje eerst uit te schudden en met je handen eventuele losse stukjes stof te verwijderen die achter zijn gebleven tijdens de productie. 

Waarom zou ik een droogstick gebruiken?

Een vochtige omgeving kan ervoor zorgen dat bacteriën, virussen en schimmels zich snel vermenigvuldigen in je seksspeeltjes. Het is belangrijk om je speeltjes schoon te maken om dit te voorkomen, maar goed afdrogen is net zo belangrijk: de meeste micro-organismes gedijen goed bij een vochtige omgeving.

Het is geen goed idee om je seksspeeltjes te drogen met warme lucht: als een onahole voor langere tijd blootgesteld wordt aan hoge temperaturen, kan het materiaal vervormen of brozer worden.

KYO Microfiber Droogsticks Kenmerken

Inhoud: 8 droogsticks
Totale lengte: ca. 25 cm
Basis: Houten houder
Cover: Microfiber stof

Wasbaar en herbruikbaar

keep reading
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: KYO Microfiber Droogsticks 8x
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.