KYO Bound Kukuru - Kunstvagina

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 62,45

Special Price € 29,95

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

KYO Bound Kukuru

Misschien heb je al een vaginale masturbator geprobeerd maar de Kukuru is een compleet andere ervaring. Deze heeft een uniek design waardoor het voelt alsof je wordt vastgeklemd zodra je naar binnengaat. Daarnaast heb je ook de optie om een vacuüm te creëren; een goddelijke combinatie!

Design met twee lagen voor unieke stimulatie

De kukuru is niet de eerste masturbator met een dubbellaags ontwerp maar deze is wel compleet anders dan vele andere varianten.

De ´bound´ in de naam verwijst naar de witte buitenlaag die de binnenste stevigheid geeft. Deze laag werkt als een echte spier en zorgt ervoor dat de Kukuru strak om je heen sluit bij elke stoot.

De binnenlaag is van een stuk zachter materiaal gemaakt. Deze is rekbaar maar zorgt nog steeds voor een lekker stimulerend gevoel.

Strakke vaginale tunnel

Als je voorbij haar geile lippen duwt, voel je bij het begin van de tunnel om je geslacht sluiten. Na de zachte entree voel je dat de Kukuru strakker wordt als je naar binnengaat.

KYO Bound Doorsnede

De witte buitenlaag zorgt voor een sterke grip samen met verschillende structuren in de tunnel. Als je dieper gaat, voel je twee delen; een ruimte met kleine zuigende cupjes en een G-spot rand. Als je de Kukuru omdraait kan je deze rand langs je penis laten glijden voor meer stimulatie. Hierna heb je een derde zone met levensechte ribbels die je voorbij je penis glijden. Het einde is een gladde tunnel die perfect om je eikel heen past en je zacht beet pakt.

Maak je ervaring intenser

Als je de kleine opening aan het uiteinde onbedekt laat, zal je naar binnen en buiten glijden met alleen de weerstand van de binnenkant. Echter als je naar binnen gaat en dit gaatje bedekt, zal je bij elke stoot een zuigend effect hebben. Laat de Kukuru met je spelen door de zuigende kracht af te wisselen en werk zo naar je hoogtepunt…Hoelang hou jij het vol?

Als je toe bent aan een complete nieuwe masturbator ervaring dan is de KYO Kukuru een must-have. Met zijn verschillende, gedetailleerde zones is dit zeker jouw nieuwe beste vriend voor intiem plezier.

KYO Bound Kukuru Eigenschappen:

Merk:KYO
Gewicht: 410 gram
Materiaal: TPE (dubbellaags)
Lengte: 15cm
Breedte: 8cm
Tunnel lengte: 14.5cm
Tunnel breedte: 0.5-1.2cm (sterk rekbaar)


*Touw op de foto niet inbegrepen

Extra informatie

MerkKYO
# of holes1
Number of layers2
Open/ClosedOpen
ReusableIs reusable
Bone structureNee
ThemeAnime
Tunnel length145mm
Product weight410gram