This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Kupaa Aika onahole

Kupaa Aika

De Kupaa Aika is gebaseerd op de populaire Japanse pornactrice Aika. Aika is een bloedmooie vrouw, met een strak, natuurlijk lichaam die altijd zin heeft in sex. Vaak wordt in japanse porno de vrouw neergezet als verlegen en onschuldig, maar dat is bij Aika niet het geval: ze wil je, en ze gaat er voor!

Wellicht vraag je je nog af waar Kupaa voor staat, en dan hebben wij het antwoord voor je: dat is het geluid dat een vagina maakt als je de schaamlippen van elkaar trekt. Zijn Japanse vrouwen anders gebouwd, hebben Japanners betere oren of hebben we gewoon nog nooit écht goed geluisterd? Zelf hebben wij een vagina nog nooit “Kupaa” horen zeggen, maar misschien kan je met deze onahole eens proberen of het lukt.

Stevig genieten

Met haar 850 gram is de Kupaa Aika een flinke onahole die lekker in de hand ligt. Omdat er veel materiaal gebruikt is voel je de wanden van de tunnel echt tegen je aan duwen als je haar penetreert, en daarnaast voel je je eigen hand bijna niet.

Deze onahole heeft de vorm van een cameltoe, waar de volle buitenste schaamlippen de kleinere schaamlippen volledig bedekken. Als je de buitenste schaamlippen spreidt (al dan niet met het “Kupaa” geluid) zie je de gedetailleerde binnenste schaamlippen en de ingang van de tunnel.

De tunnel zelf heeft een realistische textuur van zacht golvende ribbels, met een paar vernauwingen en verbredingen, wat een heerlijke stimulatie geeft. De tunnel van deze onahole loopt niet helemaal tot achterin en daardoor heb je een stevige achterwand.

De Kupaa Aika is een single-layer onahole en bestaat dus uit één soort materiaal. Dit materiaal voelt zacht aan van buiten maar is verder redelijk stevig, met minder rek dan de meeste onaholes. Het houdt zijn vorm goed en zal niet snel beschadigen.

Schoonmaken

Je hebt natuurlijk het meeste plezier van je onahole als je haar goed onderhoudt. Na gebruik spoel je haar uit onder de kraan met flink wat water totdat ze helemaal schoon is. Om haar droog te krijgen kun je een absorberende doek inbrengen met een stomp potlood en dat even laten zitten. Ook kun je de Kupaa Aika voorzichtig binnenstebuiten keren en op deze manier laten drogen.

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 850,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 140,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1