Geur Fetisj

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending

1 producten

per pagina
Toilet
Special Price € 7,45 Regular Price € 14,95

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending

1 producten

per pagina

Masturberen is het lekkerste als je al je zintuigen gebruikt: kijk bijvoorbeeld een hentai filmpje en luister naar het gekreun terwijl je je favoriete onahole gebruikt. Maar heb je ooit overwogen om geur te gebruiken om je ervaring nog intenser te maken en je fantasieën tot leven te brengen?

Geurfetisjen: vagina’s, oksels en de rest

Je kunt een geurfetisj parfum gebruiken om een onahole realistischer te maken, bijvoorbeeld door het luchtje van een vagina, zeep of parfum aan te brengen. Deze geur voegt een nieuwe dimensie toe aan je fantasie en roept het beeld op van een prachtige vrouw.

Er zijn talloze soorten geurfetisjen, sommige meer voorkomend dan andere. Iemands lichaamsgeur is ontzettend persoonlijk en intiem; de één houdt er niet zo van, de ander raakt er juist opgewonden van. Lichaamsgeur en de geur van gedragen ondergoed behoren dan ook tot onze bestsellers. Geurfetisjen kunnen ook met iets anders worden geassocieerd: een fetisj voor schoenen of hoge hielen kan zich bijvoorbeeld uitdrukken in een voorliefde voor zweetvoeten. Tamatoys is een van de toonaangevende fabrikanten van geurfetisj producten.

Zo gebruik je geurfetisj parfums

  1. Kies een plek om de fetisjgeur aan te brengen. Je kunt het uiteraard direct op je onahole of pocket pussy gebruiken, maar vaak werkt het beter op andere accessoires. Als je een onahip gebruikt, kun je het geurtje bijvoorbeeld op een slipje aanbrengen. Je kunt ook wat parfum aanbrengen op een dakimakura of op een normale kussensloop.

  2. Het beste is om te beginnen met een kleine hoeveelheid en zo nodig daarna meer parfum toe te voegen. Grotere hoeveelheden kunnen namelijk overweldigend en onprettig zijn; de fetisjgeuren die we bij Motsutoys aanbieden zijn zeer geconcentreerd.

  3. Laat het een minuutje rusten: de geuren bevatten enkele vluchtige bestandsdelen die snel zullen verdampen.

  4. Veel plezier! Geniet ervan op jouw manier.

Heb je vragen over geurfetisj parfums? Stuur ons gerust een bericht!