Kunstvaginas

Real Body 3D - Chubby Mochida Mayu

Onahole — waarom genoegen nemen met je hand?

Onaholes, oftewel pocket pussy's, zijn seksspeeltjes voor mannen die ontworpen zijn om het grootst mogelijke genot te verzorgen. Ze kunnen realistisch zijn, met de gedetailleerde plooien en natuurlijke structuren van een echte vagina, maar daar blijft het niet bij! Een onahole kan je meer genot geven dan je ooit hebt durven dromen.

Bij Motsutoys hebben we het volledige spectrum in huis: van betaalbare onahole tot levensgrote ona hip. Als je meer wilt weten over deze seksspeeltjes voor mannen, en wat ze jou te bieden hebben, lees dan verder!

Japanse Luxe Pocket Pussy’s ona hip heup KYO jeans girl

In onze winkel vind je vooral Japanse onahole merken, en dat heeft een goede reden: hoewel pocket pussy’s overal ter wereld gemaakt worden, is Japan nog altijd de meest toonaangevende producent van hoogwaarde onaholes. Dit komt door de rijke geschiedenis van het land. Waar vrouwelijke seksualiteit lang taboe was, omdat vrouwen onschuldig en puur moesten zijn, werden de seksuele behoeftes van mannen als natuurlijk beschouwd. Iedere man kan natuurlijk zijn hand gebruiken om zichzelf te bevredigen, maar de Japanners dachten: “dit kan beter”, en zo kwam de onahole ter wereld.

Decennialang bleven de Japanners de onahole verbeteren door steeds betere materialen en innovatievere structuren te ontwikkelen. Tot op de dag van vandaag verzinnen merken nieuwe en spannende ideeën, zoals micro-ribbels, g-spots of unieke combinaties van materialen. Omdat de focus ligt op een hoge productiekwaliteit zijn Japanse onaholes zeer duurzaam.

Andere landen hebben meegelift op dit succes, maar de merken en fabrikanten met de meeste ervaring bevinden zich nog steeds in Japan.

Waarom een Onahole gebruiken?

Simpel gezegd: het voelt fantastisch. Er is voor iedereen een geschikte onahole, wat je voorkeuren ook zijn. Je kunt een enorme verscheidenheid aan sensaties ervaren waar je vingers nooit toe in staat zouden zijn -- van een realistische, strakke vagina tot iets compleet buitenaards!

De juiste onahole zal je knieën doen knikken van genot, en je een adembenemend orgasme bezorgen. Hieronder noemen we enkele redenen waarom masturbatie goed voor je is:

 • Masturberen houdt je gezond: het is goed voor je prostaat en je bloedsomloop!
 • Sexploration: ontdek wat je lekker vindt en ervaar betere orgasmes als resultaat.
 • Orgasmes verminderen stress: het is bewezen dat orgasmes stress verlagen, en met masturberen heb je geen last van de faalangst die bij seks om de hoek kan komen kijken.
 • Leer meervoudige orgasmes krijgen: trainen met seksspeeltjes kan hierbij helpen!
 • Verbeter je seksuele uithoudingsvermogen: seksspeeltjes zijn perfect voor edgen en oefenen.

Wat is de beste onahole voor jou?

Als je een seksspeeltje voor mannen koopt, is het handig om van tevoren te bedenken welke kenmerken je belangrijk vindt. Misschien wil je een bepaald formaat of gewicht. Sommige mannen houden van een klein en strak kutje, terwijl andere graag meer ruimte en diepte willen.

Bedenk ook welke sensaties je graag wilt ervaren. Sommige onaholes hebben veel meer zuigkracht dan andere, en de tunnels kunnen onderling aanzienlijk verschillen. Er zijn ook twee-laagse modellen. De extra binnenlaag is bij deze speeltjes stimulerender dan de gladde buitenkant.

Dan zijn er nog kunstvagina's met een motor, de zogenaamde seksmachines. De KYO Piston is een mooi voorbeeld: dit speeltje wordt zelfs geleverd met wisselbare sleeves, zodat je kunt kiezen tussen orale, anale of vaginale seks.

Om je te helpen beslissen, hebben we ons assortiment van seksspeeltjes voor mannen onderverdeeld in verschillende categorieën:

Onahole categorieën

Waar heb je vandaag zin in?

 • Onahole: Deze categorie bevat alle kleine seksspeeltjes voor mannen, met een gewicht tot 700 gram. Door het kleine formaat zijn deze speeltjes betaalbaar en gemakkelijk met één hand te gebruiken.
 • Grote kunstvagina: Deze grotere seksspeeltjes voelen realistischer aan, dankzij hun grotere formaat. Vaak komen ze ook met speciale eigenschappen zoals meerlaagse structuren of meerdere openingen.
 • Ona hip: Als je op zoek bent naar een realistisch seksspeeltje voor mannen, bekijk dan deze categorie! Deze speeltjes hebben de vorm van de heupen en billen van een vrouw, en soms nog meer dan dat...
 • Blowjob masturbator: Omdat orale seks zo’n andere ervaring is dan neuken, verdient het zijn eigen categorie. Ben je op zoek naar een onahole met volle lippen en een strakke, neukbare keel? Hier moet je zijn.
 • Borsten masturbator: Schud, knijp, lik, zuig, of bewonder ze: deze borsten zullen niet klagen. Wist je dat het Japanse woord voor borstenseks paizuri is?
 • Masturbatie cups: Deze speeltjes zijn door hun stevige buitenkant discreet en makkelijk op te bergen. Bovendien creëren ze een vacuüm met flink wat zuigkracht.

TYO lube glijmiddelZo gebruik je seksspeeltjes voor mannen

Maak je geen zorgen, een onahole is niet veel ingewikkelder dan je eigen hand — en het voelt vele malen beter!

Voorbereiding

Breng voordat je begint wat glijmiddel aan op de opening van je onahole. Zelfs speeltjes zonder opening, zoals borsten masturbators, kunnen best wat glijmiddel gebruiken voor een bevredigend resultaat. Een USB sex toy warmer helpt je de onahole op temperatuur te brengen.

Je onahole gebruiken

De beste manier om een onahole te gebruiken ligt helemaal aan jezelf. Gebruik het terwijl je porno kijkt, in bed ligt, achter je bureau staat, of onder de douche. Neem je tijd om langzaam te edgen, of ga rechtstreeks naar je hoogtepunt met een wild vluggertje — wat jij wilt! Experimenteer er gerust op los — misschien ontdek je wel iets totaal anders!

Schoonmaken na gebruik

Het is belangrijk je onahole na ieder gebruik schoon te maken, zowel voor de levensduur van het speeltje als voor je eigen gezondheid. Dit is vrij simpel: spoel het speeltje grondig af, en zorg er vervolgens voor dat hij helemaal droog is voordat je hem opbergt. Bekijk je onze pagina met onahole reinigingsproducten voor meer informatie en handige producten voor het schoonmaken van je onahole.