100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Kung Fu Nyan Nyan

Kung Fu Nyan Nyan 

Op de verpakking van de Kung Fu Nyan Nyan, gemaakt door ToysHeart, staat een schattig meisje in een klassieke kungfu houding. Aan haar stevige dijen te zien heeft ze hard getraind! We durven te wedden dat dit meisje wat interessante technieken heeft ontwikkeld om haar tegenstanders in bedwang te houden... 

Lekker mollige pocket pussy

Met een lengte van 14 centimeter en een gewicht van 373 gram kun je deze onahole met recht mollig noemen. Wat dan ook je voorkeur heeft bij vrouwen, bij onaholes is dit een goede kwaliteit! De dikke wanden zijn gemaakt van elastisch materiaal, dus geeft het een fijne tegendruk als je naar binnenglijdt, net als de spieren van een echte vrouw. ToysHeart heeft het Virgin Skin materiaal gebruikt voor deze pocket pussy, een materiaal dat ontzettend zacht aanvoelt en bijzonder duurzaam is.

kung fu nyan nyan graph

Mild maar niet saai

Deze onahole heeft een gedefinieerd ontwerp, maar dankzij het relatief zachte materiaal zorgt dit niet voor een te intense ervaring. Je kunt de intensiteit wel flink opvoeren door sneller te bewegen of een dunner glijmiddel te gebruiken. De tunnel is grotendeels recht en begint met een paar dikke bobbels die om je heen wervelen. Deze bobbels zijn bedekt met kleinere noppen en ribbels die je van alle kanten stimuleren. Vervolgens vernauwt de Nyan Nyan iets voordat je toegang krijgt tot de laatste dojo, waar enkele subtiele ribbels en een grote bobbel je gevoelige eikel stimuleren. ToysHeart deelt hun speeltjes in op een handige grafiek, die ons laat zien dat de Kung Fu Nyan Nyan onahole iets milder dan gemiddeld is, en niet bijzonder strak of wijd. 

Denk jij dat je haar aankan?

De Kung Fu Nyan Nyan in het kort

ToysHeart heeft weer een fantastische onahole gemaakt, met uitstekend materiaal en een buitengewoon goed ontworpen tunnel. Een bezoekje aan deze dojo is zeker de moeite waard... maak je borst maar nat!

Kung Fu Nyan Nyan onderhoud

Net als alle onaholes van TPE of TPR moet je een glijmiddel op waterbasis gebruiken om te voorkomen dat het materiaal beschadigd raakt. Dankzij het eenvoudige ontwerp van de tunnel is deze onahole eenvoudig schoon te maken; er zijn vrijwel geen diepe plooien of smalle gedeeltes waar vuil in kan achterblijven. Als je meer wilt weten over het reinigen van onaholes, bezoek dan onze pagina met onahole reinigingsproducten en lees de tekst onderaan de pagina.

Kung Fu Nyan Nyan kenmerken

Virgin Skin materiaal
Lengte 14 cm
Breedte 7.5 cm
Tunnel lengte 11.8 cm
Gewicht 373 gram
Merk: ToysHeart

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 370,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 118,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Kung Fu Nyan Nyan
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.