This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Knocking up Press! - Impregnation onahole

Knocking up Press! - Impregnation

Droom je van een meisje dat alles toestaat? Een meisje dat niet wil dat je een condoom gebruikt, bij wie je niet voor het zingen de kerk uit hoeft? Een meisje dat wil dat je diep in haar klaarkomt, zonder bescherming? Knocking up Press is gemaakt voor jou: dit meisje wil dat je haar zwanger maakt!

Bijzonder standje

Volgens de Japanners is er een specifiek standje dat je moet gebruiken als er zeker van wilt zijn dat je een meisje zwanger maakt: laat het meisje op haar rug liggen, buig haar benen zodat ze tegen haar lichaam drukken en druk je gewicht op haar, zodat je zo diep mogelijk in haar binnendringt. Toy’s Heart heeft dit standje gebruikt voor de ‘Knocking Up Press’. Uiteraard zal je het bovenstaande misschien een aantal keer moeten herhalen... voor de zekerheid ;-)

Intense rit

De tunnel van de Knocking Up Press combineert verschillende structuren en een zorgt voor veel stimulatie. Zoals de meeste onaholes begint deze met een vrij nauwe ‘poort’ die je penis strak omsluit en het glijmiddel binnenhoudt. Direct hierna zul je van drie kanten tegelijk gestimuleerd worden: onderaan de tunnel bevinden zich twee lange, golvende ribbels die langs de onderkant van je penis zullen glijden, gepaard met een vergelijkbare bobbel aan de bovenkant. Vervolgens kom je bij een tweede stuk met meer dubbele stimulatie: een ronde, stevige bobbel aan de bovenkant duwt je naar beneden, waar je toompje over een flexibele, getextureerde nop aan de onderkant glijdt. De tunnel wordt hierna iets strakker en leidt je naar het laatste stuk, dat bedekt is met kleine, evenredig geplaatste nopjes.
Uiteraard kun je de Knocking Up Press ook ondersteboven keren, of draaien terwijl je op en neer stoot: er zijn veel manieren om van dit speeltje te genieten! Met een gewicht van 365 gram is deze onahole stevig zonder oncomfortabel zwaar te zijn. Ze heeft precies de juiste hoeveelheid materiaal om stevig vast te kunnen pakken zonder je vingers door de wanden heen te voelen.

Premium materiaal

Toy’s Heart blijft ons verbazen met hun hoogwaardige materiaal. Voor deze onahole is hun speciale ‘Safe Skin’ TPE blend gebruikt. Dit materiaal voelt heerlijk aan, zorgt voor de perfecte stimulatie, heeft een aangename geur en is ook nog eens een stuk minder olieachtig dan andere TPE blends.
De verpakking van het product geeft aan hoeveel waarde Toy’s Heart hecht aan de kwaliteit van haar producten: de plastic binnenverpakking heeft precies genoeg ruimte voor de onahole en een proefflesje Moisty glijmiddel, en zorgt ervoor dat deze niet rond bewegen in de doos. Een plastic hoes beschermt de Knocking Up Press tegen vuil en viezigheid.


Schoonmaken

De Knocking Up Press heeft geen diepe groeven of moeilijk bereikbare plekjes, en is daardoor eenvoudig schoon te maken. Spoel de onahole grondig af onder de kraan, knijp vervolgens zoveel mogelijk water eruit en laat het speeltje drogen. Het is mogelijk om het de onahole binnenstebuiten te keren, maar dit kan voor wat extra slijtage zorgen. Zodra de onahole droog is, kun je de zachte buitenlaag herstellen door een beetje onderhoudspoeder aan te brengen. De binnenkant kan gemakkelijk gedroogd worden door een absorberend doekje naar binnen te duwen.

Kortom

Of je nu een bezwangeringsfetisj hebt of niet, de Knocking Up Press is een geweldige onahole. Je kunt op verschillende manieren van de stimulerende structuur genieten, afhankelijk van hoe je het speeltje hanteert. Het geweldige ontwerp en de uitstekende materialen van Toy’s Heart stellen nooit teleur!

Eigenschappen

Totale lengte: 14.5 cm
Totale breedte: 7 cm
Tunnel lengte: 12 cm
Gewicht: 365 gram
Materiaal: SafeSkin (TPE)
Gemaakt door Toy’s Heart in Japan

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 365,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1