Ju-C Petite

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Ju-C Petite

Ju-C Petite

De Ju-C Petite, ook wel bekend als de Juicy Puti, is een geweldige onahole die buitengewoon goede stimulatie biedt voor een zacht prijsje. Dankzij het materiaal dat niet plakkerig is of sterk ruikt en een redelijk sterk vacuüm zal deze onahole je keer op keer bevredigen.

Verpakking

De meeste onaholes worden geleverd in een kartonnen doos, maar de Ju-C Petite is verpakt in een prachtige glossy plastic doos. Dit laat niet alleen de felle kleuren van de illustratie tot hun recht komen, het betekent ook dat je de doos kunt blijven gebruiken om de onahole in te bewaren. In tegenstelling tot karton zal dit plastic materiaal namelijk geen vlekken oplopen.

Momochi materiaal

De Ju-C Petit is gemaakt van het uitstekende ‘Momochi’ materiaal van fabrikant G-Project. Goedkopere onaholes ruiken vaak vreemd of zijn plakkerig, maar hier is geen sprake van bij deze onahole. Het materiaal is stevig genoeg om de vorm te behouden, maar flexibel genoeg om bijna iedereen te passen.

Zoals de naam suggereert is deze onahole vrij klein; het weegt slechts 140 gram. Het heeft een simpel ontwerp zonder delicate details of plooien die vuil kunnen verzamelen. De totale lengte is 13 centimeter, met een tunnel die bijna helemaal tot het einde reikt, maar dit kan gerekt worden tot ongeveer 20 centimeter.

Intens en mild

De tunnel van deze onahole ziet er op het eerste gezicht misschien niet zo indrukwekkend uit, maar de beste dingen zijn vaak eenvoudig!

Naar binnen glijden is gemakkelijk, dankzij de vorm van de opening. De ingang sluit strak om je penis om het glijmiddel binnen te houden. Het eerste wat je voelt is een ruimte bedekt met ronde noppen, die van iedere kant over je heen glijden. Daarna volgen een glad gedeelte, nog een kamer met noppen, weer een glad gedeelte, en uiteindelijk nog een kamer met noppen. G-Project heeft deze tunnel zeker niet onnodig ingewikkeld gemaakt! De gladdere stukken van de tunnel zorgen ervoor dat je jezelf kunt afremmen en je orgasme kunt uitstellen door naar een minder stimulerend gebied over te schakelen als je climax dichtbij komt. Als je een tijdje op deze manier met jezelf speelt zal het uiteindelijke hoogtepunt geweldig zijn!

 

Ju-C Petite

Ze zal je naar binnen zuigen

Wil je de ervaring nog fijner maken? Als de lucht uit de Ju-C knijpt voordat je haar penetreert zal ze een vacuüm vormen. De zuigende sensatie die dit creëert voelt geweldig! Meestal vormen kleine speeltjes geen goed vacuüm, maar het veerkrachtige momochi materiaal laat dit speeltje je naar binnen zuigen ondanks de relatief kleine hoeveelheid materiaal.

Schoonmaken

De tunnel van de Ju-C is erg gemakkelijk schoon te maken omdat de interne structuur niet te complex is. Bovendien kun je het speeltje gemakkelijk rekken om de binnenkant te bereiken. Spoel het simpelweg af onder de kraan en droog daarna grondig af. Het is belangrijk de binnenkant te drogen, omdat achtergebleven vocht daar bacteriën of schimmels kan laten groeien. Om de laatste druppels water te verwijderen duw je een absorberend doekje naar binnen en laat je deze een paar minuten zitten.
Wrijf eventueel wat onderhoudspoeder over de buitenkant, en bewaar de onahole in een hoes of opbergzak.

Eigenschappen

Totale lengte: 13 cm
Totaal gewicht: 140 gram
Materiaal: TPE thermoplastic elastomer
Gemaakt door G-Project
Inclusief gratis glijmiddel sample

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 140,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Ju-C Petite
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.