Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 39,95

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Ju-C 6 Triple Rod

De Ju-C reeks van G-Projects blijft razend populair dankzij de eigenzinnige ideeën van de fabrikant. Na de Ju-C 4U met zijn karakteristieke binnenkamer en de Ju-C 3 Rings, heeft ook de Ju-C 6 iets wat we nog nooit eerder hebben gezien: in het doorzichtige materiaal rondom de tunnel bevinden zich drie ingebouwde 'afstelstaafjes'. . Nieuwsgierig? Lees dan verder!

Juicy Godin

Het meisje op de doos van de Ju-C 6 laat weinig aan de verbeelding over: ze is gekleed in een schaars visnet jurkje met hoge kousen en draagt gouden sieraden. Ze stelt trots haar 'juicy' rondingen ten toon. Is ze een godin, een muze, een vermomde demon of gewoon een meisje in een halloweenkostuum? Misschien kun jij die vraag beantwoorden nadat je haar wat intiemer hebt leren kennen...

Triple Threat Tunnel

Laten we beginnen met de tunnel zelf te verkennen. Door het speciale momochi materiaal van G-Project (soms ook wel 'kristallen' materiaal genoemd) kun je zien hoe je naar binnenglijdt en hoe de onahole zich uitrekt om ruimte voor je te maken.

De tunnel begint met een 'dubbele ingang': nadat je door het strakke gaatje naar binnen duwt, wordt de tunnel iets wijder, vervolgens weer smaller, en uiteindelijk weer wijder. Omdat deze structuur zich aan het begin van de tunnel bevindt, zal het meestal de basis van je penis stimuleren, maar het is ook een heerlijk gevoel om hier naar binnen te glijde. Bovendien zorgt het ervoor dat er geen glijmiddel naar buiten lekt.

Hierna volgt een lange, geribbelde tunnel met verschillende kleine bobbels die langs je heen wrijven. Vervolgens wordt de tunnel wijder komt deze uit in een ruimte met twee uiteinden; de eerste is bedekt met verschillende grote plooien die je omhullen, en de tweede heeft subtiele noppen die de bovenkant van je eikel masseren. Deze ruimtes werken ook als vacuümkamers, en creëren een zuigend vacuüm dat je helemaal leeg zal zuigen.

Maar wacht, er is nog meer! Langs de lange rechte doorgang bevinden zich drie verschillende 'stimulatiestaven' die je de volledige controle over je ervaring geven. De roze, blauwe en gele onderdelen zijn iets harder dan het omliggende materiaal, en door in de Ju-C 6 te knijpen ontstaat er een intensere ervaring. Duw een van de staafjes richting het midden, of alle drie tegelijk -- de keuze is aan jou! Het roze staafje is het zachtste van de drie, de blauw is gemiddeld en de gele is het hardste. Draai de Ju-C 6 verschillende richtingen op om ervoor te zorgen dat al je favoriete plekjes gestimuleerd worden.

Ju-C 6 Triple Threat Eigenschappen

Lengte: 15.3 cm
Tunnel Lengte: 14 cm
Breedte: 6.5 cm
Gewicht: 290 gram

Extra informatie

MerkG PROJECT