JU-C 5 Super Soft

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / JU-C 5 Super Soft

Ju-C 5 Super Soft

Ben jij op zoek naar een speeltje dat zacht is, maar niet saai? G-Project heeft alweer een uitstekende onahole in de Ju-C serie uitgebracht, en dit is de zachtste tot nu toe!

Superzacht materiaal

Een onahole ontwerp met twee lagen heeft vaak een huidachtige buitenlaag en een stevigere, stimulerende binnenlaag. De Ju-C 5 heeft een zachte en huidachtige buitenlaag... En een nóg zachtere binnenkant! Het materiaal rekt en veert gemakkelijk, en als je het beet pakt, zal het je ongetwijfeld doen denken aan de zachte rondingen van een vrouw.
De Ju-C 5 is een van de zachtste onaholes op de markt, wat ideaal is als je erg gevoelig bent of je climax langer wilt uitstellen.

Eenvoudige buitenkant

De buitenkant van de Ju-C 5 is glad en stijlvol. De grote, ronde cilinder heeft een dikke ring rond één kant, is makkelijk vast te pakken en heeft geen fijne plooien of groeven die gemakkelijk stuk gaan of vuil verzamelen. Met een gewicht van ongeveer 330 gram is de onahole licht genoeg om voor langere tijd met één hand te gebruiken, maar ook groot genoeg om niet door de zijkant te scheuren of je eigen vingers te voelen. De ingang bevindt zich in een kuiltje dat het makkelijk maakt naar binnen te glijden.

Spannende tunnel

Met zulk zacht en mild materiaal verwacht je misschien een gladde tunnel, maar dat is zeker niet het geval. De Ju-C 5 heeft een geweldig tunnelontwerp met verschillende goedgevormde texturen. Omdat het materiaal zo zacht is heeft G-Project gekozen voor grotere bobbels en ribbels. Hiermee voorkomen ze dat dit het een tunnel is waar je weinig van voelt.

Als je naar binnen glijdt, omsluit deze onahole je schacht, waardoor er geen glijmiddel naar buiten kan lekken. Hierna volgt een reeks horizontale ribben die als poorten dienen en over je heen wrijven bij iedere stoot. De tunnel sluit zich steeds strakker om je heen, en gaat verder naar een gedeelte bedekt met middelgrote ronde noppen. In het smalste gedeelte veranderen deze noppen naar een spiraal die je verder naar binnen leidt. Uiteindelijk komt de tunnel uit in een eindkamer. Dit wijdere gedeelte is gevuld met verschillende grote ronde noppen die over je eikel wrijven. Vaak geven dit soort nopen een vrij heftige stimulatie, maar dankzij het ultra zachte materiaal zijn deze noppen niet overweldigend.

binnenkant

Veel controle

Omdat het materiaal zeer rekbaar is zal het uitrekken naar de perfecte maat voor jou. Je kunt je handen gebruiken om in de Ju-C 5 knijpen en hiermee de stimulatie op een bepaalde plek te versterken. Je kunt deze onahole ook draaien en rekken om verschillende sensaties te ervaren.

Schoonmaken

Omdat deze onahole geen diepe plooien heeft is hij vrij makkelijk schoon te maken. Spoel grondig af onder de kraan totdat alles goed schoon is. Laat daarna goed drogen. Je kunt dit doen door een schoon absorberend doekje naar binnen te duwen of een droogstick te gebruiken. Om de onahole in optimale staat te houden wrijf je de buitenkant in met wat onderhoudspoeder. Dit zal de huidachtige zachtheid van de buitenkant herstellen en voorkomen dat er vuil op de Ju-C 5 achter blijft. Doe de onahole in het gratis zakje met zipsluiting om het veilig op te bergen! 

Eigenschappen

Totale lengte: 16 cm
Totale breedte: 5.5 cm
Totaal gewicht: 330 gram
Inclusief gratis glijmiddel sample
Inclusief gratis opbergzak

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 330,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: JU-C 5 Super Soft
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.