100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Ju-C Petite 3

Ju-C Petite 3

Laat je niet misleiden door het kleine formaat en de simpele vorm van deze onahole! Dankzij het momochi materiaal en het effectieve interne ontwerp zul je keer op keer naar deze onahole terugkeren.

Verpakking

Deze onahole is de derde in de Ju-C Petite reeks. We weten dus wat we kunnen verwachten: een klein meisje met een onschuldig gezicht en een ‘juicy’ lichaam. De tekenaars van G-Project hebben zichzelf dit keer overtroffen. Haar flinke boezem barst bijna uit haar shirtje en de wind blaast haar rokje omhoog en onthult de bovenkant van haar lange panty’s. Wie kan zo’n verleiding weerstaan?

Momochi Materiaal

Vaak is er bij onaholes sprake van een compromis tussen de kwaliteit van het materiaal en de prijs. G-Project brengt hier verandering in door onaholes op de markt te brengen die gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal en toch betaalbaar blijven. Het speciale ‘Momochi’ materiaal is niet plakkerig, ruikt niet sterk, is duurzaam en rekbaar.

Zoals de naam al zegt, dit is een ‘petite’ onahole. Hij weegt ongeveer 140 gram en de totale lengte is bijna 14 centimeter. Dit klinkt misschien niet als veel, maar dankzij het rekbare materiaal is de Ju-C Petite 3 flexibel genoeg om bijna iedereen te passen.

Ontwerp met drie kamers

Er valt niet veel te zeggen over de buitenkant (strak, glad en zacht), dus laten we direct doorgaan naar de binnenkant. Deze onahole heeft een wijde opening waar je gemakkelijk in kunt glijden, zelfs als je nog niet helemaal stijf bent. Het eerste gedeelte van de tunnel is nauw maar niet klemmend, wat betekent dat het strak genoeg om je sluit om glijmiddel binnen te houden.

Hierna begint de echte tunnel. Deze bestaat uit drie verschillende kamers die met elkaar verbonden zijn door iets strakkere doorgangen. De tunnels zelf zijn bedekt met een structuur van zuignapjes en zachte, ronde noppen. Deze combinatie geeft een sensatie die stimulerend is, maar niet te intens. De gebieden tussen de kamers zijn bedekt met organische ribbels, bobbels en noppen.

Als je naar binnen glijdt, voelt de afwisseling van nauwere en wijdere gedeeltes op zichzelf al heerlijk, maar je kunt dit nog lekkerder maken, dankzij de vrij dunne wanden van de onahole. Door de knijpen en te draaien op de juiste plekken kun je je ervaring aanpassen aan jouw voorkeur. Knijp stevig bij de basis van je penis; wrijf over je eikel; wat je maar wilt!

Schoonmaken

De Ju-C 3 is dankzij de eenvoudige tunnel en het rekbare materiaal eenvoudig schoon te maken. Spoel het speeltje eerst grondig af onder de kraan, en droog deze vervolgens goed, vooral aan de binnenkant. De binnenkant is het makkelijkst te drogen door een absorberend doekje naar binnen te duwen en deze een paar minuten te laten zitten om al het vocht op te nemen. Je kunt ook een speciale droogstick gebruiken. Het is mogelijk om de onahole binnenstebuiten te keren en af te drogen, maar dit kan op den duur het materiaal beschadigen en is dus niet aan te raden.

schoonmaken

Kortom

De Ju-C Petite 3 is een erg betaalbare onahole, gemaakt van hoogwaardig materiaal. Of je nu voor de eerste keer een onahole probeert en niet te veel geld wilt uitgeven, of als je op zoek bent naar iets kleins en discreets om aan een grotere bestelling toe te voegen: dit is een uitstekende keuze!

Eigenschappen

Doos afmetingen: 17.5 x 6 x 6 cm
Onahole lengte: 13.8 cm
Onahole breedte: 4.5 cm
Onahole gewicht: 138 gram
Inclusief gratis glijmiddel sample

 

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 138,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Ju-C Petite 3
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.