Honki Jiru Bundel - Magic Eyes Glijmiddel bundel

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Honki Jiru Bundel - Magic Eyes Glijmiddel bundel

Honki Jiru Glijmiddel set

Wist je dat het soort glijmiddel dat je gebruikt invloed heeft op hoe je kunstvagina of onahole aanvoelt? Met deze set krijg je drie heel verschillende kwaliteitsvolle glijmiddelen voor een betaalbare prijs om uit te proberen. Uitstekend voor masturbatie en seksspeeltjes!

Meer afwisseling, zonder meer onaholes te kopen

Je zou denken dat het ene glijmiddel op waterbasis niet veel van het andere kan verschillen, maar er is verrassend veel variatie te vinden. Behalve geur en verpakking is het belangrijkste verschil de viscositeit: glijmiddel op waterbasis kan bijna zo vloeibaar zijn als water, of dik en gel-achtig. Deze set combineert drie van de favoriete glijmiddelen van Magic Eyes. Ze zijn allemaal geurloos, smaakloos en geschikt voor de gevoelige huid.

Honki Jiru (wit etiket)

Dit flesje bevat het dunste glijmiddel van de drie, en lijkt nog het meest op het vocht in de vagina van een vrouw. Omdat deze soort minder stroperig is, vormt ze slechts een dun laagje op de binnenkant van een onahole, waardoor je de texturen heel duidelijk en intens voelt. Als je een intensere of snellere sessie wilt, is een dun glijmiddel een goede keus.

Honki Jiru Zacht (zilver etiket)

Dit glijmiddel heeft naar Japanse maatstaven een medium consistentie, wat betekent dat het iets dikker is dan de meeste glijmiddelen van westerse merken. Het voelt zijdeachtig en glad aan. Omdat het geconcentreerder is blijft het langer nat en glibberig.

Honki Jiru Dik (rood etiket)

De dikste van de drie, Honki Jiru Thick heeft een uitgesproken gel-achtige consistentie. Je moet in het flesje knijpen om het eruit te krijgen! Het dikke glijmiddel maakt de texturen van een onahole wat gladder, waardoor ze minder stimulerend zijn. Zo duurt het langer voor je een hoogtepunt bereikt, maar dat hoogtepunt zal intenser zijn. Perfect voor langzame sessies, of om intense onaholes wat toegankelijker te maken.

Glijmiddel set specificaties

Glijmiddel op waterbasis
1x Honki Jiru (wit etiket) 360 ml
1x Honki Jiru Zacht (zilver etiket) 360 ml
1x Honki Jiru Dik (rood etiket) 360 ml

keep reading

Meer informatie

Gewicht 1,00 g