100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Onahole poeder

Onderhoudspoeder voor je kunstvagina

Klinkt het volgende je goed in de oren?

  1. Je onahole gaat langer mee voordat het broos wordt en scheurt
  2. De buitenkant van je onahole zal zacht en glad blijven aanvoelen
  3. Er zal minder haar en stof aan je onahole blijven kleven

Als het antwoord "ja" is, en we kunnen ons niet voorstellen dat dat niet zo is, dan is onderhoudspoeder voor je onahole misschien een goede investering voor je. Je hebt maar een klein beetje nodig, en het is heel gemakkelijk in het gebruik.

Onahole Onderhoudspoeder – hoe werkt het?onahole maintenance powder

Onderhoudspoeder is een fijn gemalen poeder dat je gebruikt om de buitenkant van zachte seksspeeltjes, zoals onaholes of borsten masturbators, in te smeren. Dit dunne, transparante laagje heeft verschillende functies.

Meteen valt op dat het de zachte buitenste laag herstelt. Als seksspeeltjes in de fabriek gemaakt worden, komen ze glanzend en plakkerig uit de mal. Er wordt een laagje poeder aangebracht om je onahole af te werken, maar door te gebruiken en te wassen kan dat laagje afslijten, waardoor je speeltjes kleverig of ruw aanvoelen. Onderhoudspoeder herstelt dat zachte, net-uit-de-doos-gevoel!

Deze buitenste laag heeft ook het voordeel dat er minder stof en vuil aan blijft kleven - een onahole, waar vanalles aan kleeft, ziet er gewoon niet zo aantrekkelijk uit, en door de onahole goed te onderhouden, gaat deze veel langer mee.

Een derde en minder bekende eigenschap van onderhoudspoeder is dat het de levensduur verlengt van de onahole en andere zachte seksspeeltjes voor mannen. Dit komt doordat het poeder een beschermende laag vormt, die verhindert dat de olie binnen in de onahole naar buiten komt - en die olie wil je er graag in houden, want dat houdt je onahole zacht en rekbaar.

Onderhoudspoeder aanbrengen op je onahole

Het is eenvoudig: smeer een dun laagje over het hele buitenoppervlak. Je kan dit doen door een beetje over de bovenkant te strooien en het in te wrijven, of door het met een zachte kwast te verdelen. Met deze ronde pot kan je zelfs je product erin dompelen, en dan het overtollige eraf tikken!

Specificaties

Extra fijn gemalen poeder voor het onderhoud van seksspeeltjes
Pot met schroefdeksel om morsen te voorkomen

keep reading

International Reviews

Product
Service
Nice package, the cotton pad is very useful
Gereviewd door FVB
Good powder, lid is tight and safe, the fact that the pad is reversible and always powdered up is nice. Efficient and less loss compared to other format.
There's a decorative ribbon ornating the pads that won't hold the first time you use it but it's better to hold the pad without.
Do keep in mind that half of the box is taken by the pad, so the powder quantity is very small compared to other similar products.
Good and very useful overall
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Onahole poeder
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.