Is It Wrong to Try to Pick Up Onaholes in a Dankon?

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 37,95

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Is It Wrong to Try to Pick Up Onaholes in a Dankon?

Tamatoys maakt ontzettend veel verschillende producten, sommige gericht op specifieke fetisjen en andere die verwijzen naar bekende games of animé. De “Is It Wrong to Try to Pick Up Onaholes in a Dankon?”, afgekort ‘Dankon’, behoort tot de tweede categorie. Dankzij een tunnel die geleidelijk steeds smaller wordt en een extra lint is dit een heerlijke onahole om te gebruiken.

Een onahole met karakter

De Dankon is gebaseerd op Hestia, de godin in de animé “Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon.” Ze heeft een prachtig figuur met een smalle taille en ronde borsten. Haar fans waren in eerste instantie aangetrokken tot haar kostuum: ze draagt een smal blauw lint onder haar borsten om deze te ondersteunen. Nu lijkt ons dit niet de meest effectieve methode – zeker gezien het formaat van haar borsten – maar ons hoor je niet klagen. Het ziet er fantastisch uit, en misschien zijn godinnenborsten wel helemaal niet onderhevig aan de wetten van de zwaartekracht!
Het personage op de verpakking is niet helemaal de Hestia die we van de animé kennen, aangezien dit product niet onder licentie wordt verkocht, maar het blauwe lint en de grote borsten zijn onmiskenbaar.

De tunnel zelf

Deze onahole heeft heerlijke rondingen. De grote borsten, smalle taille en ronde billen zien er geweldig uit, en het roze materiaal rondom de vagina is erg verleidelijk. De vagina zelf heeft mooie kleine schaamlippen en een strakke ingang.
De tunnel zelf begint vrij wijd, met een reeks van ringen zich om je sluiten als je jezelf naar binnen brengt. Als je dieper stoot wordt de tunnel aanzienlijk strakker en krijgt het een structuur met kleine bobbels die de lichte curve van de tunnel volgen. Naarmate je dieper in de tunnel komt, wordt deze strakker en strakker, en maken de bobbels weer plaats voor ringen. Uiteindelijk buigt de tunnel naar boven af, wat ervoor zorgt dat de ringen het toompje van je eikel intenser stimuleren. Je kunt natuurlijk ook de onahole omkeren voor een andere sensatie, en door hiermee te spelen kun je de ervaring ook meer of minder intens maken.
Ingepakt met een lintje?
Uiteraard beschikt deze Dankon over het karakteristieke blauwe lintje. Het lintje is niet alleen visueel aangenaam; je kunt het ook gebruiken om de tunnel iets aan te passen. Door het onder haar borsten strak vast te knopen creëer je een extra nauwe doorgang waar je flink door moet duwen om doorheen te komen. Deze strakke sectie maakt de stimulatie een stuk intenser, en door het lint hoger of lager te vast te binden kunnen je dit gevoel precies op jouw favoriete plekje plaatsen.

Materiaal

Het materiaal van de Dankon is zacht en elastisch, makkelijk rekbaar en daardoor passend voor allerlei formaten. Direct na het uitpakken kan de onahole een licht eigenaardige geur hebben, maar dit verdwijnt na een aantal schoonmaakbeurten.
De Dankon heeft een eenlaags-ontwerp, wat het duurzamer maakt. De roze ingang lijkt van een ander materiaal gemaakt te zijn, maar dit is niet het geval.

Schoonmaken

De Dankon heeft een vrij rechte tunnel, zonder al te veel bochten en plooien waar vuil zich kan verzamelen, en is dus makkelijk schoon te houden. Spoel de Onahole grondig af onder de kraan, en knijp vervolgens zoveel mogelijk water eruit. Droog ten slotte de binnenkant af door er een absorberend doekje in te steken en deze een paar minuten te laten zitten. Als het speeltje een beetje ruw of plakkerig begint te voelen, breng dan wat babypoeder aan en hij zal weer zo goed als nieuw zijn!

Kortom

De “Is It Wrong to Try to Pick Up Onaholes in a Dankon?” is een leuke onahole van Tamatoys, en de steeds strakker wordende tunnel voelt geweldig. Zelfs als je nog nooit eerder hebt gehoord van Hestia’s borstenlintje is dit een onahole die je geprobeerd moet hebben!

 

Extra informatie

MerkTamaToys

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

TYO 360ml glijmiddel

Normale prijs: € 19,95

Special Price € 14,95

Vanaf: € 13,33

TYO 360ml glijmiddel