100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Super Hard and Tight ~Cyclist Girl~

Cyclist Girl: Hard en Strak

Ervaar een van de uniekste onaholes van ToysHeart, met een ongeëvenaarde hardheid en strakheid!
Zoals de titel al zegt, is deze pocket pussy gemaakt voor een strakke en harde ervaring. En met 'hard' doelen we vooral op de scherpe bocht in de onahole, die van zichzelf al stug en stevig is. Ondanks dit voelt het speeltje prettig aan, en zal het je ongetwijfeld bevredigen. Waag het erop!

Hentai Onaholes van ToysHeart Cyclist girl transparent onahole

Stel je voor dat je op een fietstochtje gaat met je blonde fietsvriendin. Haar ondergoed zit strak om haar billen en kruis, en door de strakke legging kun je de vorm van haar kutje duidelijk zien. Haar hele outfit is nogal strak, dus al haar rondingen - vooral haar borsten - zijn duidelijk zichtbaar!

Laat je inspireren door de fantasie van deze fietstocht op een warme zomerdag, en stort je op deze onahole. Stel je voor hoe sexy het is om samen in de buitenlucht te zijn, zwetend van het fietsen, gevolgd door een intensieve activiteit van weer een heel andere aard...

De doorzichtige pocket pussy

Het meest opvallende aan de buitenkant van deze onahole is natuurlijk de kleur van het materiaal. De Cyclist Girl onahole is gedeeltelijk doorzichtig, waardoor je voor een deel kunt zien wat je ervaart! Je kunt die scherpe bocht wel aan zien komen, maar kun je jezelf ook echt op voorbereiden? Geniet ervan te kunnen zien hoe je wordt gestimuleerd. Draai de onahole in precies de juiste hoek om je genot te maximaliseren!

Maar dit is niet het enige wat de buitenkant van deze onahole te bieden heeft. De ingang van de harde en strakke Cyclist Girl heeft de vorm van een gulzige vulva, die haar binnenste schaamlippen open spreidt, klaar om je te omhullen. De ingang is al vrij strak, dus gezien het stevige materiaal moge het duidelijk zijn dat je met deze pocket pussy een intens ritje tegemoet gaat.

Een intense rit met dit seksspeeltje voor mannen

De binnenkant van de tunnel heeft wel iets weg van een fietsritje waar je na aanvang begroet wordt door de bochten van de weg. In de tunnel is dit in de vorm van milde spiraalvormige groeven in de wanden, die je verder naar binnen leiden. Deze iets uitgeholde groeven voelen aan als stevige ribbels die je steeds dieper naar binnen trekken.

Dan, plotseling, een botsing! Een scherpe bocht zorgt ervoor dat je in een 'harde spiraal' terechtkomt. Deze scherpe bocht bestaat uit een snelle verandering van richting van de tunnel, in combinatie met een steviger materiaal. Deze plotselinge toename van hardheid zorgt voor een intense, genadeloze stimulatie die je hoofd op hol doet slaan.

Maar daar blijft het niet bij. Bereid je voor op de volgende krachtige sensatie, terwijl je dieper deze strakke pocket pussy binnenstoot. Onderweg zorgen talloze noppen voor een continue stimulering en maximaal genot. Enkele stugge bobbels vormen het tweede stevigere gedeelte van de tunnel. Deze stimuleren je terwijl je schacht nog langs de scherpe bocht wrijft.
Na dit hobbelige gedeelte van de weg bevindt er zich een open ruimte die een vacuüm mogelijk maakt, waardoor de intensiteit van de hele ervaring nog een tandje hoger wordt gezet.

Je strakke onahole onderhouden

Met een stevige onahole als deze is het belangrijk het juiste glijmiddel te gebruiken, om zo voor maximaal plezier te zorgen. Bekijk onze persoonlijke glijmiddelen en kies het glijmiddel dat het beste bij je past.

Maak na gebruik altijd je onahole grondig schoon, zodat je nog lang zonder zorgen van je onahole kunt blijven genieten. Om je hierbij te helpen bieden wij verschillende reinigingsproducten voor onaholes aan, en geven we je onderaan de pagina instructies over hoe ze te gebruiken.

Super Hard and Tight ~Cyclist Girl~ in het kort

De Super Hard and Tight ~Cyclist Girl~ is een stevige, strakke, gedeeltelijk doorzichtige onahole. Het belangrijkste kenmerk is de plotselinge verandering van richting in de tunnel, die samen met het extra stevige materiaal een intense stimulatie teweegbrengt. Gecombineerd met het vacuüm en het relatief harde materiaal is de Super Hard and Tight ~Cyclist Girl~ ontworpen voor een buitengewoon intense ervaring.

Gewicht: 385 gr
Lengte: 17,5 cm
Breedte: 6,5 cm
Tunnel lengte: 15cm
Materiaal: TPE
Gemaakt door: ToysHeart

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 385,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 150,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
super hard and tight - use a lot of lube
Gereviewd door Asuna
As the name suggests, she is indeed super hard and tight. To be honest - of all the onaholes I own this one is the hardest I have and I like it. It is something different. Certainly not for everyone. You need a lot of lube unless you want a painful experience. Usually before use I oil her up a little bit, then you can see more through the material.
Translate review
Product
Service
Tight and nice bend
Gereviewd door M
The onahole is extremely tight and has a bend in the middle of it.
The bend feels amazing, but theres a lack of texture behind the bend and at the end of the onahole.
Translate review
Product
Service
tighter than most onaholes
Gereviewd door tj
the bend is really nice. the end point is boring though.
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Super Hard and Tight ~Cyclist Girl~
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.