Hakoiri souseikatu Shino-Ayaka

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 69,95

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Hakoiri Souseikatu Shino-Ayaka

Wat is beter dan één onahole? Twee onaholes!
Heb jij wel een gefantaseerd over twee meisjes tegelijk? Fillworks helpt je een handje met deze geweldige masturbator, waar je twee prachtig gevormde heupjes naast elkaar hebt. Deze onahip is niet heel groot en weegt 1350 gram, maar je kan hun billen lekker vastgrijpen.

Op de verpakking zie je dat Shino en Ayaka het érg goed met elkaar kunnen vinden, maar ze vinden het vast niet erg om wat hulp van jou te krijgen…

Twee compleet verschillende tunnels

Fillworks heeft hard hun best gedaan om de twee tunnels van elkaar te onderscheiden en het is ze goed gelukt. Ze zien er niet alleen verschillend uit maar voelen ook heel anders.

Shino, het jongere meisje, heeft mooie cameltoe schaamlippen waarbij de kleine schaamlippen verstopt worden achter de grote. Ze heeft een strakke ingang en na de ingang volgt een golvende tunnel, bedekt met zachte ribbels. Helemaal aan het einde voel je nog een vernauwing, waarna je in de eindkamer komt. Hier zitten grotere noppen die heerlijk over je eikel heen glijden.

Ayaka, het meer ervaren meisje, heeft heerlijke gewelfde schaamlippen. Als je deze spreidt zie je dat ze roze is aan de binnenkant.
Deze tunnel heeft namelijk een dubbellaags ontwerp, waar de binnenste laag wat steviger is en dus lekker veel stimulatie geeft. Ayaka heeft een strakke ingang die zorgt dat er geen glijmiddel uit druipt en de tunnel een goed vacuüm kan geven. Daarna vindt je de tunnel die bedekt is met grote noppen en ribbels voor intense stimulatie. Helemaal achterin is nog een “baarmoeder” met een lekker kleine ingang en daarachter een grotere kamer. Dankzij deze kamer kan je met de Ayaka tunnel ook een goed vacuüm creëren: knijp de lucht eruit voor je naar binnen gaat en je zal voelen dat deze onahip echt aan je penis zuigt!

Schoonmaken

Bij het schoonmaken van deze onahip spoel je de tunnels gewoon uit onder de kraan met wat water. Daarna laat je er zo veel mogelijk vocht uit lopen, en breng je tot slot een absorberende doek in met een stomp potlood om het achtergebleven water op te nemen.

Onahole Schoonmaken

Gebruik

Door de twee verschillende tunnels kan je de Hakoiri souseikatu shino ayaka op allerlei manieren gebruiken. Je kan natuurlijk lekker wisselen tussen de twee tunnels: breng jezelf tot het randje van een orgasme in de intense Ayaka tunnel. Vervolgens wissel je naar de mildere Shino tunnel om weer een beetje af te koelen. Hoe lang houdt jij dat vol?
Je kan ook in één van de tunnels een kleine vibrator inbrengen terwijl je de andere tunnel gebruikt. Dit geeft deze onahip weer een heel nieuw gevoel!
Als je op zoek bent naar een onahip met veel afwisseling moet je de Hakoiri Souseikatu Shino Ayaka zeker proberen!

Kenmerken

Totale lengte: 13 cm
Totale breedte: 19 cm
Tunnel lengte: 11 cm
Gewicht: 1350 gr
Materiaal: TPE
Gemaakt in Japan door FillWorks

Extra informatie

MerkFillworks

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

TYO 360ml glijmiddel

Normale prijs: € 19,95

Special Price € 17,95

Vanaf: € 13,33

TYO 360ml glijmiddel