Voor 23:00 besteld, morgen in huis! (ma-vri) 100% Discrete betaling en verzending

Gokusai She's Wearing a White Shirt

€ 49,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Gokusai She's Wearing a White Shirt

De ‘Gokusai She's Wearing a White Shirt’ van Magic Eyes, is weer een bijzonder leuk product.
De verpakking is zo veel aandacht aan besteed dat het zonde is om die weg te gooien.

Op de rechterkant staat een Japans stripverhaaltje en als je de deksel open doet, zie je een keuringsrapport van de Japanse Food Research laboratorium die het materiaal van de ‘Gokusai She's Wearing a White Shirt’  getest en zeer veilig verklaard heeft.

Nat overhemd

Een wet-tshirt-contest heb je vast wel eens gehoord. Dit is een wedstrijd waarbij de dames witte kleding dragen, zonder bh, vervolgens wordt de dames nat gespoten, zodat het Shirt of overhemd doorschijnend wordt.
Het koude water zorgt dat haar tepels nog beter zichtbaar zijn door de natte stof.

Gokusai She's Wearing a White Shirt

Wet T-shirt is het thema van deze onahole. De ‘Gokusai She's Wearing a White Shirt’ zou zonder overhemd 440gram wegen, met overhemd weegt ze 50% meer, 660gram. Het witte overhemd zit om de onahole heen gesmolten, is van hetzelfde materiaal gemaakt als de onahole en is niet te verwijderen.

Gokusai Magic Eyes
Met de 17,5cm is dit een vrij lange kunstvagina. Zoals je op de afbeelding kunt zien is ze redelijk stretchbaar, dus ook geschikt voor grotere penissen.

Tunnel Gokusai She's Wearing a White Shirt

De onahole heeft mooie borsten en tepels, ze voelt zacht aan en is dubbel laags. De wand aan de binnenkant is van een iets meer stimulerend materiaal en roze van kleur.
De tunnel voelt geweldig, ze geeft veel stimulatie en de grote G-spot is goed voelbaar. Deze grote verdikking zit aan de bovenkant van de tunnel. Zoals je hieronder op de afbeelding lnks kunt zien.

She's Wearing a White Shirt

De tunnel loopt iets omhoog, waardoor de wand wat dun aanvoelt aan het eind van de tunnel. De rest van de Onahole heeft dikkere wanden, die te danken zijn aan het overhemd, dat er omheen zit. Je hebt hier geen last van als je de ‘Gokusai She's Wearing a White Shirt’ omdraait en dus op ‘z’n hondjes’ neemt.

De tunnel is stimulerend en is bedekt met ribbels en noppen. Aan het eind bevindt zich een tweede verdikking die aan de onderkant van de tunnel ligt.

Magic Eyes onahole

Als je nog niet bekend bent met de heerlijke kronkelende tunnels in Magic Eyes producten, is de ‘Gokusai She's Wearing a White Shirt’ een absolute aanrader.

Ben je al wel fan van Magic Eyes, dan is deze onahole een uitbreiding op je collectie die je niet wilt overslaan.

Product gewicht (zonder de verpakking) :. Ongeveer 660 Gram
Afmetingen: Ca. 175x115mm

Extra informatie

Merk Magic Eyes