Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 49,95

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Gokuatsu Lover masturbator

De Gokuatsu Lover is masturbator in een mooie verpakking, zoals we van Magic Eyes gewend zijn.
Het thema van deze Onahole is dikte.  De Japanse naam van de Gokuatsu Lover zou letterlijk vertaald extreem dikke onahole betekenen.
De afbeelding op de doos van de enorm volle benen en vagina, onderstrepen de naam nog meer. Ze weegt 600 gram en is 17cm lang, waardoor dit ook een hele geschikte masturbator als je van een wat langere vagina houd.

Hoewel deze masturbator niet enorm dik of groot is, voelt ze om je penis wel zo aan! Hoe dit komt lees je verderop deze pagina.

Veel detail

Gokuatsu Lover is een camel toe masturbator, waarbij de grote schaamlippen de tunnel verbergen en de vorm hebben van een kamelen teen (\|/).

[ eigen foto van de opening met de schaamlippen naar buiten getrokken ]

De buitenkant van de Gokuatsu Lover ziet er mooi gevormd uit en ook aan de navel is gedacht.
Trek je de schaamlippen iets naar buiten, dan zie je haar roze binnenste schaamlippen en ook haar clitoris tevoorschijn komen.
Wat ook goed zichtbaar is bij de Gokuatsu Lover zijn de grote noppen waar de vagina mee begint. 
Na deze noppen volgt er een tunnel gedeelte met stimulerende ribbels tot je bij de baarmoeder mond komt.  De randen van de baarmoeder mond glijden heerlijk over je penis bij het penetreren van deze onahole.

Het achterste gedeelte van de tunnel, is een iets strakker gedeelte met een kurkentrekker patroon wat je dieper naar onder trekt en  uitmond in het iets ruimere gedeelte met noppen en bobbeltjes.

Gokuatsu Lover 3 verschillende materialen

Een grote plus en uniek kenmerk van de Gokuatsu Lover is dat ze uit 3 lagen bestaat.  De buitenste laag is de laag die huidachtig aanvoelt en de masturbator als het ware omarmt.

Daarbinnen zit een laag die wat lichter is van kleur en een wat meer elastische eigenschap heeft. Dit merk je als je de Gokuatsu Lover penetreert.
De wanden voelen heel dik aan, terwijl dit geen heup masturbator is!
Knap werk van Magic Eyes, de binnenste laag geeft meer stimulatie en is bedekt met de structuur die we hierboven al bespraken.

Vacuüm

Door het volle ontwerp en de tweedeling van de tunnel geeft de Gokuatsu Lover een heerlijk zuigende werking. Deze melkt als het ware je penis, anders dan andere vergelijkbare masturbators.
Het is geen ‘gewoon vacuum’ waarbij de lucht niet kan ontsnappen, het is echt een meer zuigende werking.
Je kunt deze masturbator ook aan de bovenkant beet pakken en licht laten ‘stuiteren’.

Kortom: de Gokuatsu Lover met een lengte van 17cm, 3 lagen en 600 gram kan wel weer eens een klassieker worden!

Extra informatie

Merk Magic Eyes

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: