Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 17,95

Special Price € 9,95

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

GENMU Weapon H-Bomb

Deze cup-masturbator is speciaal ontworpen voor het Japanse leger* om de kracht en het uithoudingsvermogen van hun beste soldaten te testen. De H-Bomb is de meest intense cup in de GENMU reeks. Hoe lang houd jij het vol?

*Oké, niet echt, dit zijn maar de woorden van de marketing afdeling van GENMU.

Harde buitenkant: shell-shocked?

Er zijn veel verschillende manieren om een onahole te maken: met één laag, twee lagen, ringen aan de binnenkant, enzovoort. Elk ontwerp heeft voor- en nadelen, en GENMU weet hoe ze hier het beste mee om kunnen gaan. Als je een masturbatiecup koopt, kun je het volgende verwachten:

  • Geweldige zuigkracht: de harde buitenkant biedt meer weerstand dan elastischere materialen.
  • Makkelijk schoon te houden: het harde plastic is eenvoudig te wassen en er zal geen stof of haar op blijven plakken.
  • Je kunt je vingers niet door de wanden heen voelen.
  • Stevige grip: de cup bootst geen zachte huid na, zoals bij veel andere onaholes wel het geval is.
  • Gemakkelijk op te bergen.
  • Een nadeel: de cup rekt niet uit, dus de diepte van de penetratie is beperkt.
  • vacuum seal

Een stimulerende tunnel voor een explosieve climax

Als je een doorsnede van de GENMU H-Bomb bekijkt, zul je zien dat deze cup-masturbator is geïnspireerd door een bom. Er zijn vier verschillende gedeeltes, elk met een unieke stimulerende textuur.

De ingang van de H-Bomb is een eenvoudig gat, wat het gemakkelijk maakt om naar binnen te glijden. De onahole zal zich strak om je sluiten en hiermee voorkomen dat er glijmiddel naar buiten lekt of lucht naar binnen komt. Nu begint het echte plezier pas! Het eerste gedeelte is een kleine ruimte met spiraalvormige vinnen. Dit gedeelte versmalt snel naar de hoofdtunnel, die bedekt is met horizontale ribbels waar je een voor een langs glijdt. Het derde gedeelte heeft niet alleen grote stimulerende noppen, maar ook een duidelijke 'plezierbobbel' waar je met je toompje of andere gevoelige plekjes langs kunt wrijven. De H-Bomb masturbator eindigt in een laatste ruimte met een baarmoeder-achtige structuur: eerst een kleine 'mond' waar je doorheen moet stoten, en vervolgens een strakke ruimte bedekt met natuurlijke bobbels die je eikel genadeloos stimuleren.

Intens vacuüm

Denk je dat deze tunnel nog niet intens genoeg voor je is? Gebruik dan het sterke vacuüm om nog een stapje verder te gaan!

Als je de sticker aan de achterkant van GENMU H-Bomb verwijdert, zie je een klein gat. Dit is een luchtgat waarmee je een vacuüm kunt creëren en controleren. Glijd naar binnen (met behulp van flink wat glijmiddel) en de lucht in de tunnel zal uit het gat geduwd worden. Bedek nu het gat met je vinger en trek jezelf terug naar buiten: omdat er geen lucht meer naar binnen kan komen door het gat creëer je een vacuüm. Dit zorgt ervoor dat de sleeve zich nog strakker om je sluit en je terug naar binnen zuigt terwijl je naar buiten beweegt.

Dankzij het optionele vacuüm kun je de stimulatie afwisselen; soms met, en soms zonder de extra zuigkracht!

Schoonmaken

Na het plezier moet er helaas schoongemaakt worden, maar gelukkig heeft GENMU het erg eenvoudig gemaakt om hun cups schoon te maken. Haal simpelweg de sleeve uit de harde cup en spoel deze grondig af onder de kraan. Droog de tunnel vervolgens goed af met behulp van droogsticks of een schoon, droog, absorberend doekje. Zodra de sleeve helemaal droog is, kun je hem weer terug in de cup plaatsen en het speeltje opbergen tot een volgende beurt.

Kortom

De GENMU Weapen H-Bomb is het meest intense speeltje in de Weapon reeks, dus als je van intense onaholes houdt moet je deze zeker proberen! De harde cup maakt deze onahole niet alleen eenvoudig schoon te maken en op te bergen, het zorgt er ook voor dat je gemakkelijk een sterk vacuüm kunt creëren.

Eigenschappen

Volledige lengte: 16 cm
Volledige breedte: 6.8 cm
Volledig gewicht: 220 gram
Inclusief gratis glijmiddel sample (6ml)

Extra informatie

MerkVarious brands

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

TYO 360ml glijmiddel

Normale prijs: € 19,95

Special Price € 17,95

Vanaf: € 13,33

TYO 360ml glijmiddel