Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 24,95

Special Price € 9,99

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

GENMU Hand Grenade C4

Heeft Japan een geheim wapen ontwikkeld voor het leger? Nou... als ze ver van huis zijn zouden dit product goed van pas komen in hun arsenaal!

Een hard cup-ontwerp

Er zijn veel verschillende manieren om een onahole te ontwerpen en het is moeilijk te zeggen welke de beste is. Ieder ontwerp heeft voor- en nadelen, en welk ontwerp het beste voelt is een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Voordelen:

  • Je voelt je handen niet door de zijkanten van de cup.
  • Omdat het harde plastic niet plakkerig is blijft de buitenkant schoon.
  • De harde buitenlaag maakt een intens vacuüm mogelijk.

Nadelen:

  • De buitenkant voelt niet realistisch en huidachtig.
  • De cup kan niet uitrekken, dus als je langer bent dan de cup kun je niet helemaal naar binnen stoten.

Handgranaat-wanden

vacuum seal

Zoals je misschien al kunt raden, heeft deze cup geen anatomisch correcte vagina. De ingang is een eenvoudig gat dat zich strak om je sluit als je naar binnen glijdt en op deze manier het glijmiddel binnenhoudt. De onahole heeft zijn naam te danken aan het eerste gedeelte, dat de vorm van een handgranaat heeft: rond met inkepingen. Na dit ongebruikelijke gedeelte vernauwt de tunnel, met grote geribbelde 'plezierbulten' die je van verschillende kanten bevredigen. Draai de Genmu C4 hoe jij dat wilt om al je gevoelige plekjes te raken. Deze cup is ook geschikt om in een spiraalbeweging te gebruiken. De tunnel eindigt met een kleinere 'handgranaat' ruimte, waar milde bobbels je eikel stimuleren. Het uiteinde van de tunnel is vrij zacht, zodat je jezelf geen pijn doet als je keer op keer naar binnen stoot en jezelf tot een explosieve climax brengt!

Vacuüm controle

Als je naar binnen glijdt, wordt de lucht aan de achterkant van de tunnel naar buiten geduwd, en als je jezelf terugtrekt, wordt de lucht weer naar binnen gezogen... Tenzij je het gat aan de achterkant bedekt met je vinger! Als je dit doet, creëer je een vacuüm waardoor de tunnel je naar binnen zal zuigen en zich strak om je zal sluiten voor een intensere stimulatie. Wissel af tussen een open en een afgedekt gat om de intensiteit van de stimulatie te variëren en jezelf langzaam naar een orgasme te brengen.

Schoonmaken

Deze GENMU cup is erg eenvoudig schoon te maken: verwijder de binnenste sleeve en spoel deze grondig af onder de kraan. Zorg dat je hem hierna goed droog maakt om te voorkomen dat er schimmels en bacteriën aan de binnenkant gaan groeien.

Make love, not war

Kortom, de GENMU Hand Grenade C4 is een betaalbare cup die je veel waar voor je geld geeft. Het stimulerende ontwerp en de controle die je hebt over het vacuüm zorgen ervoor dat je eindeloos van dit speeltje zult genieten!

Eigenschappen

Volledige lengte: 16 cm
Volledige breedte: 6.8 cm
Volledig gewicht: 220 gram
Inclusief gratis glijmiddel sample (6 ml)

Extra informatie

MerkVarious brands

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

TYO 360ml glijmiddel

Normale prijs: € 19,95

Special Price € 17,95

Vanaf: € 13,33

TYO 360ml glijmiddel