100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Gekiretsu - Super Hard Curling Girl

Gekiretsu - Super Hard Curling Girl

Curling is misschien niet de spannendste sport die je kunt bedenken, maar vergis je niet: de meisjes die deze sport beoefenen zijn toegewijd, sterk en hebben prachtig gespierde lichamen. Als ze het ijs vegen kun je hun aangespannen billen en schuddende borsten bewonderen... Denk jij dat je zo'n meisje kunt overwinnen, en haar laten smelten in je handen?

Stoere meid: intense en stimulerende masturbator

Deze onahole ontleent meer aan het curlingthema dan de naam en verpakking: aan de binnenkant bevinden zich verschillende structuren die de vorm hebben van curlingstenen. Een groot exemplaar is geplaatst aan het begin, in het centrum van een wervelende spiraal. Vier kleinere 'stenen' bevinden zich achter in de tunnel, en de flexibele handvaten stimuleren je van boven, onder, links en rechts. Aan het uiteinde zal je je doel bereiken - en hiermee bedoelen we iets anders dan een orgasme. Richting het uiteinde wordt de tunnel smaller en strekker, voordat het eindigt in een eindkamer die bedekt is met de concentrische cirkels, net als het 'doel' van een curling baan. Deze milde textuur geeft je eikel een unieke stimulatie.

De Gekiretsu Curling Girl is geen lieverdje. Het heldere materiaal is vrij stevig, wat betekent dat de textuur meer stimulatie geeft. De tunnel is ook iets nauwer dan gemiddeld. Als je een iets minder intense rit wilt, gebruik dan een dikker glijmiddel.

Helder als ijs

Deze onahole is gemaakt van een doorzichtig materiaal dat lijkt op het ijs van een curlingbaan. Hierdoor kun je met eigen ogen zien hoe je het speeltje penetreert en de tunnel helemaal opvult. De beschermende poederlaag op de buitenkant maakt deze onahole iets matter. Wil je het speeltje nog doorzichtiger maken? Wrijf dan een beetje mineralenolie op de buitenkant!

Gekiretsu Curling Girl kenmerken

Totale lengte 15,5 cm
Gemiddelde breedte: 7 cm
Interne lengte: 14,3 cm
Gewicht: 237 g
Product materiaal: TPE
Gemaakt in Japan

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 237,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 143,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Gekiretsu - Super Hard Curling Girl
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.