100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Geki Fera [Yield to the BJ] Kirishima Sakura

Geki Fera [Yield to the BJ] Kirishima Sakura - Blowjob Seksspeeltje

Geef jezelf over aan de geoefende tong van Kirishima Sakura. Deze orale onahole van N.P.G. is gebaseerd op Kirishima Sakura, en brengt je de ervaring van een pijpbeurt door de populaire Japanse pornoster. Haar uitmuntende orale vaardigheden staan dankzij de realistische tong en het schattige ontwerp in deze onahole tot jouw beschikking. Haar tong zal je continu bevredigen, en zoals de Japanners zeggen, je zult "flauwvallen door de kwelling van de Fellatio Aanval!"

Blowjob seksspeeltje wacht met smart op jeGeki Fera [Yield to the BJ] Kirishima Sakura blowjob onahole

Veel van de bijzondere eigenschappen van deze onahole bevinden zich aan de prachtig vormgegeven buitenkant. Aan de bovenkant steekt een schattig klein neusje uit, met daaronder de schattige lippen van Kirishima Sakura. De felrode en onvermoeibare tong steekt uit haar erotische mond en wacht met smart op je. Door de ietwat stevige tanden en anatomisch correcte verhoudingen voelt deze onahole buitengewoon realistisch, wat je ervaring naar een hoger niveau tilt!

De mond lijkt een stuk groter in vergelijking met de smalle sleeve die erachter zit, maar ook hier is over nagedacht. De slanke sleeve geeft je niet alleen een voorproefje van de strakke tunnel, maar is ook gemakkelijk vast te houden. Voor nog meer comfort heeft de sleeve enkele groeven om je vingers in te plaatsen.

Gladde tong van Kirishima Sakura

Als je zeker wilt zijn van de best mogelijke ervaring met dit orale seksspeeltje, gebruik dan een glijmiddel naar keuze. Dit maakt de tong heerlijk glad, en het juiste glijmiddel zal zelfs doorlopen naar de keel. Voel hoe Sakura's tong langs je pik glijdt, terwijl je steeds dieper de Geki Fera in gaat, totdat ze uiteindelijk zelfs je ballen likt. Bekijk ons assortiment van persoonlijke glijmiddelen om het allerbeste product te kiezen, en lees ook zeker de gids onderaan de pagina.

Deepthroat-ready onahole

Laat je pik via haar tong haar mond binnenglijden. Terwijl je langs de tong de mond in gaat, wrijven de tanden langs de bovenkant van je eikel met een prettige intensiteit. Een van de dingen die je zult merken als je over haar tong beweegt zijn de ribbels aan de voet van de tong. Haar mond is heerlijk flexibel, dus zelfs de groter geschapen heren hoeven deze schattige kleine mond niet aan zich voorbij te laten gaan. De flexibiliteit maakt het ook mogelijk om de binnenkant van de wangen te gebruiken, dus probeer dat vooral uit! Aan het uiteinde van de mond bevindt zich een stimulerende bobbel in de vorm van een huig, die je verwelkomt in het deepthroat-gedeelte.

Als je haar keel binnenglijdt, word je van alle kanten belaagd door de kleine massagebobbels die de wanden bedekken. Dit gedeelte geeft je eikel een tintelende sensatie door de bobbels die langs je heen wrijven. Dieper in de keel zijn de wanden bedekt met bobbelige texturen en enkele ribbels aan de onderkant, die je eikel van onderen stimuleren. Als je nog verder de strakke keel binnenglijdt, kom je langs wanden bedekt met meer ribbels, die op hun beurt weer bedekt zijn met kleine nopjes, tot aan het einde van de tunnel. Hier vind je nog een laatste grote bobbel om het topje van je eikel mee te teasen.

Geki Fera [Yield to the BJ] Kirishima Sakura In het Kort

De Geki Fera [Yield to the BJ] Kirishima Sakura is een orale onahole met een opvallende rode tong, een schattig klein neusje, en een ietwat stevig stel tanden. De mond is vrij rekbaar, de tong en de tunnel zijn iets steviger om een strakke en intense stimulatie te garanderen. De Geki Fera [Yield to the BJ] Kirishima Sakura wordt geleverd met een klein pakje glijmiddel.

Geki Fera Yield to the BJ Specificaties

Gewicht: 400 gr
Lengte: 17 cm
Breedte: 8,8 cm
Tunnel lengte: cm
Materiaal:
Gemaakt door: N.P.G

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 400,00 g
Reusable Is reusable
Theme Porn
Open/Closed Closed
Number of layers 2

International Reviews

Product
Service
Top
Gereviewd door Aston
Parfait
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Geki Fera [Yield to the BJ] Kirishima Sakura
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.