G-19 Secret Uterus

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / G-19 Secret Uterus

G-19 Secret Uterus - Realistische onahole met baarmoeder

Veel onaholes zijn goed in het nabootsen van een strak kutje, maar wat als je nog dieper kon doorduwen en de strakke baarmoederhals en structuur rond je penis kon voelen? ToysHeart laat je deze fantasie beleven met hun G-19 Secret Uterus onahole. Stoot je vanaf het begin helemaal door, of wacht je tot je bijna klaarkomt?

Tweedelige tunnel met geheime baarmoeder ruimte

De G-19 van Toy's Heart heeft een eenvoudig maar attractief ontwerp: een huidkleurige cilinder met schaamlippen en een kleine opening. Hij weegt ongeveer 337 gram en is 14 cm lang, waardoor hij perfect met één hand gebruikt kan worden. Het materiaal voelt zacht, soepel en uitnodigend aan, met voldoende rekkracht voor verschillende maten, maar niet zo rekbaar dat het los aanvoelt.

De binnenste schaamlippen van de G-19 Secret Uterus zullen je in haar strakke opening brengen. Net achter de opening is een brede gleuf. Je zal dit helemaal niet voelen, maar het dient als een reservoir voor glijmiddel, dat bij elke stoot meer toevoegt en ervoor zorgt dat het niet lekt.g-19 secret uterus

Wat volgt is een semi-realistisch ontwerp; een gedetailleerde set van subtiele vouwen die zich van alle kanten om je heen wikkelen. Dit glijden, voelt al heel stimulerend aan, vooral in combinatie met de kleine "kus" die de baarmoederhals je geeft. Omdat de G-19 een compacte onahole is, kan je je handen gebruiken om meer druk uit te oefenen, precies daar waar je het wilt.

Maar wat als je nog dieper wenst te gaan? Na een tijdje te hebben genoten van dit onahole kutje, wil je misschien nog meer. Stoot tegen de baarmoederhals, en met een beetje moeite dring je door tot in de smalle opening van de baarmoeder. Dit is het strakste deel van de G-19, dus neem de tijd om er langzaam doorheen te schuiven. Helemaal achteraan wordt de tunnel weer iets breder, om de baarmoeder zelf te simuleren. De baarmoeder is bekleed met ontelbare kleine bultjes.

De gecombineerde sensatie van de realistische ribbels van het eerste deel rond de basis van je penis, de strakke baarmoederhals die je net onder de bovenkant van je penis klemt en de hobbelige textuur die de bovenkant van je penis masseert, is bijna overweldigend. Hoewel de G-19 niet de eerste onahole is met een baarmoeder, is het zeker één van de beste!

G-19 Secret Uterus Onahole Onderhoud

We zullen niet verbaasd zijn als dit één van die onaholes wordt waarmee je bijzonder voorzichtig bent bij het reinigen - tenslotte, hoe beter je het verzorgt, hoe langer het zal meegaan.

De eerste stap na gebruik is het grondig uitspoelen onder de kraan. Gebruik wat koud of lauw water om alles uit te spoelen en zorg ervoor dat het water overal terechtkomt. Vooral de opening naar de baarmoeder is belangrijk, omdat deze een beetje smal is. Je kan zelfs zoiets als een vaginale douche gebruiken om water in de rug te spuiten en het te reinigen.

Als alles gewassen is, moet je het goed drogen. Het overtollige vocht in je onahole kan problemen veroorzaken. Je kan een zachte, pluisvrije absorberende doek gebruiken, maar speciale droogstokjes kunnen eenvoudiger zijn. Herhaal het droogproces indien nodig. De G-19 is nu klaar om in een toy zakje te worden bewaard!

G-19 afmetingen en specificaties

Lengte: 16 cm
Tunnel lengte: 14 cm
Gewicht: 337 gram
Vervaardigd door ToysHeart

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 337,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 140,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: G-19 Secret Uterus
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.