100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Fudeoroshi Vacuum Type

Fudeoroshi Vacuum Type - leun achterover en ontspan

De Fudeoroshi verwijst naar de eerste seksuele ervaring met een oudere vrouw, door de Japanners ook wel "je kwast dopen" genoemd. Deze onahole is gemaakt door ToysHeart en is bedoeld voor beginners met weinig ervaring op met onaholes en pocket pussies. Dit speeltje staat dan ook als 'Standard' aangegeven op het kenmerkendiagram van ToysHeart: de ideale keuze voor je eerste keer!

Bijlesdocente Onahole

"Maak je geen zorgen, laat alles maar aan mij over..."

Deze grondige bijlesdocente komt je alles leren wat je moet weten voor je examens. Maar ze geeft niet alleen biologieles uit het boekje. Ook de erotische en praktische kant komt aan bod. Ze helpt je dus niet alleen af te studeren, maar ook je (onahole) maagdelijkheid te verliezen!

De droom van elke man!

De flexibele pocket pussy

Één blik op de Fudeoroshi Vacuum Type maakt duidelijk dat het om een zacht en flexibel speeltje gaat. De onahole is gemaakt van het Virgin Skin materiaal van ToysHeart, dat bekend staat om het zachte gevoel. Dit materiaal is helemaal veilig, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken, terwijl je je overgeeft aan het genot van deze onahole.

De Fudeoroshi heeft dikke wanden aan het uiteinde en begin van de onahole, en een smaller centrum. De dikkere wanden zorgen voor een realistisch gevoel bij iedere stoot, en door het slankere middenstuk kun je het speeltje makkelijker vasthouden en heb je meer controle over je ervaring.

De vulva zelf heeft een eenvoudig, maar realistisch ontwerp, wat je fantasie een steuntje in de rug geeft. Zoals we eerder al schreven, is deze onahole een 'Standard' type op het kenmerkendiagram van ToysHeart. Het speeltje is dus niet te strak of te wijd, en ook niet te zacht of te stevig. Het is precies goed, in alle opzichten!

Een milde pocket pussyOnahole

De texturen aan de binnenkant van deze pocket pussy zijn niet overmatig prikkelend, zoals het hoort bij een beginnersonahole. Dit betekent dat je je tijd kunt nemen om te wennen aan de onahole, zonder dat je bang hoeft te zijn voortijdig klaar te komen. Daarnaast kun je de ervaring gemakkelijk zelf intenser maken dankzij het vacuüm-ontwerp.

De eerste textuur die je tegenkomt in de tunnel van deze onahole bestaat uit kleine bobbeltjes. Deze bobbels lijken een beetje op de uiteinden van een kwast, wat verwijst naar de betekenis van de naam Fudeoroshi. Ook al ziet deze textuur er eenvoudig uit, het zorgt in combinatie met het vacuüm voor een heerlijke stimulatie. Hierna volgen er enkele dikke ribbels langs de wanden, die op hun beurt weer bedekt zijn met kleinere ribbels. Door langs deze ribbels te glijden versterkt je het vacuüm en wordt je eikel heerlijk gestimuleerd. De tunnel eindigt ten slotte in een nauw gedeelte dat naar een holle ruimte leidt. Deze ruimte zorgt voor de krachtige zuigkracht van het vacuüm. Laat je eikel keer op keer langs deze baarmoederhals glijden, of concentreer je op de ribbels ervoor. Het kan allemaal! Je hebt je genot in eigen handen.

De lessen van de Fudeoroshi Vacuum Type

Zoals je op de afbeelding kunt zien, is de eerste stap bij het gebruiken van de Fudeoroshi Vacuum Type het aanbrengen van glijmiddel. De hoeveelheid glijmiddel die je gebruikt heeft invloed op het vacuüm, dus voel je vrij te experimenteren! Vervolgens knijp je in het uiteinde van de onahole om de lucht uit de tunnel te persen. Hierdoor ontstaat er een krachtig vacuüm dat voor meer stimulatie zorgt. De intense zuigkracht van dit vacuüm zorgt voor een totale transformatie van je ervaring met dit speeltje!

Of je nu wel of niet de lucht uit de tunnel knijpt, kun je nu de tunnel binnenglijden en jezelf bevredigen. Maak het speeltje grondig schoon met water zodra je klaar bent. Bekijk onze reinigingsproducten voor extra ondersteuning bij het schoonmaken van je onahole.

Probeer het speeltje ook eens op de 'Chijo-manier' met twee handen te gebruiken. Houd de onahole niet simpelweg met twee handen vast, maar gebruik een van je handen om de onahole met een schroefbeweging te draaien voor een uniek gevoel!

Fudeoroshi Vacuum Type in het kort

De Fudeoroshi Vacuum Type is een van ToysHeart's perfecte beginner-onaholes. De binnenkant is vrij subtiel, en gaat perfect samen met het vacuüm van deze onahole. Het heeft ook een speciaal 'twist-ontwerp': met een wringende beweging bij het middengedeelte van de Fudeoroshi Vacuum Type creëer je een onweerstaanbare sensatie.

Fudeoroshi Vacuum Type Onahole specificaties

Gewicht: 229 gr
Lengte: 12,5 cm
Breedte: 6,3 cm
Tunnel lengte: 11 cm
Materiaal: TPE
Gemaakt door: ToysHeart

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 229,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 110,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Fudeoroshi Vacuum Type
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.