100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / EroAne Hard

EroAne hard: de "grote zus" onahole waar je al die tijd op hebt gewacht!

ToysHeart brengt weer een geweldige onahole op de markt, "gemaakt voor onahole liefhebbers, door onahole liefhebbers." Dit keer is de geliefde "grote zus" hier om je te bevredigen met haar gulzige kutje. Deze pocket pussy is gemaakt van het Baby Skin materiaal van ToysHeart, en heeft een strakke tunnel die je gegarandeerd urenlang genot zal geven.

I knijp je uit tot de allerlaatste druppel

Geile zus onaholeEroane hard onahole tight and firm

Deze perverse zus heeft een schattig, klein, roze kutje dat smeekt om je aandacht. De semi-realistische vulva bestaat uit een lekkere hoeveelheid vlees en is tot 60 mm dik. Meestal hebben alleen grotere onaholes zoveel detail, maar de EroAne Hard combineert de handzaamheid van kleinere onaholes met de kwaliteit van grotere.

De heerlijk opgezwollen schaamlippen zorgen voor een levensechte sensatie bij iedere stoot. Laat deze pocket pussy op je neer stuiteren en voel de zorgvuldig ontworpen vormen. Doe het precies goed en je ziet de heupen van deze perverse zus op je neerkomen.

De EroAne onahole is ontworpen om gemakkelijk vast te kunnen houden. Door de slankere sleeve past deze pocket pussy gemakkelijk in je hand, terwijl je nog steeds met volle kracht kunt stoten dankzij de schokdempende vulva.

Hoogwaardige pocket pussy's van ToysHeart

Als je de EroAne binnenglijdt, word je meteen verwelkomd door de stevige ribbels van de tunnel. Deze ribbels lopen langs bijna de hele lengte van de tunnel en zijn bedekt met stevige noppen. Als klap op de vuurpijl volgt de tunnel een verticale zigzag-route, wat betekent dat hij op en neer gaat. Gecombineerd zorgen deze factoren voor een strakke, intense ervaring, met gegarandeerde stimulatie bij iedere stoot. De textuur van de wanden blijft zich het grootste gedeelte van de tunnel herhalen, maar dat is zeker geen straf. Op deze manier weet je wat je kunt verwachten en kun je er zeker van zijn dat je overal dezelfde intense stimulatie krijgt, en niet alleen op een klein gedeelte.

Aan het einde van de tunnel verdwijnt de textuur, en kom je uit bij de baarmoederhals. Passeer de strakke baarmoederhals en kom uit in de baarmoeder van deze wanhopige zus. Geef haar het zaad waar ze zo naar verlangt, terwijl de baarmoederhals zich stevig aan je vastklampt.

Het unieke, stevige materiaal zorgt voor een ervaring die lijkt alsof je seks hebt met een persoon van vlees en bloed. Sommige onaholes geven je een zacht, knuffelig gevoel, maar de EroAne Hard weet precies wat ze wil, en ze wil het ruig. Laat je gaan en voel hoe je met iedere stoot tegen haar aan kletst, net als bij een echt persoon.

Geniet langer van je seksspeeltje voor mannen

Met een onahole die zo fantastisch is als deze zou het zonde zijn om hem maar enkele keren te kunnen gebruiken, toch? Daarom is het belangrijk dat je de EroAne Hard onahole na ieder gebruik grondig schoonmaakt. Afspoelen met lauwwarm water is een goed begin, maar het is altijd beter om de hiervoor bedoelde producten te gebruiken. Bekijk onze reinigingsproducten voor onaholes en lees ook de instructies over hoe je ze het beste kunt gebruiken, om zo het meeste genot uit je seksspeeltje te halen.

eroane hard

Voor sommigen is dit vanzelfsprekend, maar gebruik altijd glijmiddel om te voorkomen dat je de onahole beschadigt. Als je zonder glijmiddel naar binnen stoot, vergroot je de kans op scheurtjes in het materiaal, wat je onahole echt kan verpesten. Dus breng altijd wat persoonlijk glijmiddel aan om soepel naar binnen te glijden.

EroAne Hard in het kort

De EroAne Hard is een onahole met een zorgvuldig gevormde vulva. De tunnel heeft een baarmoeder met baarmoederhals en een zigzaggende tunnel met herhalende stevige ribbels en bobbels. Het speeltje is gemaakt van het Baby Skin materiaal van ToysHeart, en wordt aangegeven als stevig en strak op het kenmerkendiagram van de fabrikant.

EroAne Hard Specificaties

Gewicht: 630 gr
Lengte: 16 cm
Breedte: 10 cm
Tunnel lengte: 12 cm
Materiaal: TPE
Gemaakt door: ToysHeart

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 630,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
très confortable
Gereviewd door Bananamud
très confortable
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: EroAne Hard
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.