Erectiepillen

2 artikel(en)

products per page:
Van hoog naar laag sorteren
Libido Forte

Libido Forte capsules 5 stuks

Normale prijs: € 44,95

Special Price € 39,95

Libido Forte 2 pieces

2 artikel(en)

products per page:
Van hoog naar laag sorteren

Als je op zoek bent naar erectiepillen zul je er al snel achterkomen dat er enorm veel verschillende pillen verkocht worden, van goedkope namaak viagra tot pillen van een paar euro per stuk. Maar je gezondheid is natuurlijk belangrijker dan wat dan ook, kies daarom voor een erectiepil die geen bijwerking heeft en niet gevaarlijk is voor je gezondheid!

Erectiepillen: de werking van reguliere pillen

De werking van veel (gevaarlijke) erectiepillen bestaat uit het blokkeren van een bepaald enzym, dit zorgt ervoor dat de doorbloeding in het lichaam toeneemt en er dus meer bloed naar de penis stroomt en er een erectie onstaat. Het voordeel van deze pillen is dat ze goedkoop zijn, maar de nadelen lopen uiteen van pijn aan de penis tot bonzend hoofd, hoofdpijn en hartkloppingen. Een ander nadeel van dit type erectiepillen is dat het enkel effect heeft op de penis en je je verder dus niet opgewonden zult voelen.

Erectiepillen

Veilige Erectiepillen

De erectiepillen die wij verkopen zijn gemaakt op kruiden basis en daarvoor 100% natuurlijk en veilig. Niet alleen zijn de losse ingrediënten van deze pillen stuk voor stuk lustverhogend, maar de combinatie resulteert in een erectiepil die je ook opgewonden doet voelen en je in staat stelt urenlang te seks te hebben.