Smell of Eldest Sister 10ml

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Smell of Eldest Sister 10ml

Smell of Elder Sister

Tamatoys is niet bang om nieuwe dingen uit te proberen, en zo nu en dan komen ze met een echt pareltje op de proppen! Hun lijn van geur-fetisj producten wordt steeds populairder, en terecht! Een geur kan allerlei associaties teweegbrengen en het makkelijker maken jezelf te verliezen in je favoriete fantasie. Dus, hoe ruikt deze geur?

Geur van een oudere zus

Als je het moeilijk vindt je de geur van een oudere zus voor te stellen, nemen we dat je niet kwalijk. The Elder Sister (Oneesan) is een verantwoordelijk meisje: volwassen, vriendelijk en geduldig. Het erotische parfum dat op haar gebaseerd is ruikt schoon en vrouwelijk. Je ruikt de zeep waar ze zichzelf mee gewassen heeft, haar schone ondergoed en een plezierige vrouwelijke geur, zoals dat van een fris gewassen, opgewonden poesje.
Dit is een van Tamatoys' meest toegankelijke geuren!

Hoe te gebruiken

Dit geur-fetisj product wordt geleverd in een klein (10ml) glazen flesje met een verstuiver. Het is veilig verpakt in een kartonnen binnenverpakking, dus je hoeft niet bang te zijn dat het tijdens het transport breekt. Om de geur te gebruiken spuit je een klein beetje op je onahole, een slipje, of waar je ook maar wilt. Wacht een paar minuten om de meest vluchtige bestanddelen te laten verdampen en klaar ben je! Wees voorzichtig met dit product, het is buitengewoon krachtig.

Eigenschappen

Glazen fles met verstuiver (10 ml)
Gemaakt door Tamatoys

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Smell of Eldest Sister 10ml
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.