100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Smell of Eldest Sister 10ml

Smell of Elder Sister

Tamatoys is niet bang om nieuwe dingen uit te proberen, en zo nu en dan komen ze met een echt pareltje op de proppen! Hun lijn van geur-fetisj producten wordt steeds populairder, en terecht! Een geur kan allerlei associaties teweegbrengen en het makkelijker maken jezelf te verliezen in je favoriete fantasie. Dus, hoe ruikt deze geur?

Geur van een oudere zus

Als je het moeilijk vindt je de geur van een oudere zus voor te stellen, nemen we dat je niet kwalijk. The Elder Sister (Oneesan) is een verantwoordelijk meisje: volwassen, vriendelijk en geduldig. Het erotische parfum dat op haar gebaseerd is ruikt schoon en vrouwelijk. Je ruikt de zeep waar ze zichzelf mee gewassen heeft, haar schone ondergoed en een plezierige vrouwelijke geur, zoals dat van een fris gewassen, opgewonden poesje.
Dit is een van Tamatoys' meest toegankelijke geuren!

Hoe te gebruiken

Dit geur-fetisj product wordt geleverd in een klein (10ml) glazen flesje met een verstuiver. Het is veilig verpakt in een kartonnen binnenverpakking, dus je hoeft niet bang te zijn dat het tijdens het transport breekt. Om de geur te gebruiken spuit je een klein beetje op je onahole, een slipje, of waar je ook maar wilt. Wacht een paar minuten om de meest vluchtige bestanddelen te laten verdampen en klaar ben je! Wees voorzichtig met dit product, het is buitengewoon krachtig.

Eigenschappen

Glazen fles met verstuiver (10 ml)
Gemaakt door Tamatoys

keep reading

Meer informatie

# of holes 1

International Reviews

Product
Service
More like a normal perfume
Gereviewd door Kinta
I know these products are all called smell of pussy, but everyone buying this should know, that it is just a perfume. It smells really nice and a lot like something fruity. Nohings reminds me of the smell of body fluids or something like this. It is like one of those perfumes disney makes for teenagers under there princess label. But it adds something nice to your masturbation sessions, because it will remind you of the smell of a perfumed woman. But I won't buy it again I think, because it is just too expensive for such a perfume.
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Smell of Eldest Sister 10ml
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.