Disgraceful Oppai Body - Breast Milk Fetish Onahole

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Disgraceful Oppai Body - Breast Milk Fetish Onahole

Disgraceful Oppai Body - Paizuri Breast Milk Fetish Onahole

Magic Eyes is een bedrijf dat een steeds grotere schare fans krijgt. Hun kunstvagina’s onderscheiden zich meestal van het gros. Door opvallende eigenschappen of een bijzonder (fetish) thema’s.

Verpakking:

De zuster op de verpakking heet Ekko Fukita, ze wil graag serieus haar werk doen. De grote G-cup borsten waar ze trots op is, gaan lekken als ze opgewonden wordt. Deze eigenschap heeft ze van haar moeder. (aldus de Japanse tekst op de verpakking)

Een bijzonder thema - Erotische lactatie:

Het geven van borstvoeding aan volwassenen wordt erotische lactatie genoemd. Hoewel tepels voor veel mannen een grote rol spelen tijdens seks, rust een taboe op het geven van borstvoeding in met erotische bedoelingen.
Toch komt deze fetisj meer voor dan je zou denken. Vandaar dat Magic Eyes hier ook een mooi product voor gemaakt heeft.

De Disgraceful Oppai Body lijkt op het eerste gezicht op een middelgrote kunstvagina met leuke borsten erop. Maar deze G-cup borsten bevatten kanalen die uitmonden in de tepels.
Als je op deze kunstvagina drukt, komt er lucht en glijmiddel omhoog uit de tepels.
Ook tijdens het gebruik zul je er melkachtige vloeistof uit zien lopen, die de borsten een glanzend uiterlijk geven.
Er is hier speciaal glijmiddel voor verkrijgbaar dat een witte kleur heeft, een must voor alle borst melk fetisjisten. Er zijn ook vrouwen die seksueel opgewonden worden door het geven van borstvoeding, er komen dan hormonen vrij die ook vrijkomen bij een orgasme.

Disgracefull Oppai Body

Het woord Paizuri is het Japanse woord voor seks tussen de borsten, hoewel dit in de naam van het product voorkomt is de daar is de Disgraceful Oppai Body wat te klein voor. De Japanse naam van dit product is Yarashii Oppai.

Disgraceful Oppai Body vagina

Genoeg over de borsten, laten we het over de vagina van deze bijzondere kunstvagina hebben.

De ingang heeft de bekende camel-toe (\|/) schaamlippen, waarbij de grote schaamlippen de kleine bedekken. Wanneer je de grote schaamlippen opzij trekt, verschijnt een rode tunnel.
De tunnel is van een iets steviger materiaal, dat meer stimulatie geeft als het materiaal waar de buitenkant van gemaakt is. Hoewel de tunnel niet heel veel noppen, ribbels en bulten heeft, geeft deze toch een bovengemiddeld genot. In vergelijking met de Sujiman Kupa Lolinco of de Sujiman Kupa Rina, is de Disgraceful Oppai Body wel wat mild.

 Disgraceful Oppai Body

De tunnel in de Disgraceful Oppai Body is een driedubbele spiraal vorm, deze geeft niet enorm veel stimulatie, maar voelt heerlijk aan. Het glijmiddel wordt omhoog gestuwt, zodat haar borsten melk beginnen te lekken tijdens het gebruik. Deze onahole geeft wat meer ‘rommel’ dan de meeste andere onaholes, door de druipende borsten.
Daarom raden we aan de Rends Ona Apron schortjes mee te bestellen.

De tunnel heeft een totale lengte van 14cm. De totale lengte van de deze kunstvagina is 163mm.

Schoonmaken:

Het schoonmaken van de Disgraceful Oppai Body is wat makkelijker dan de gemiddelde kunstvagina. Doordat de tunnel recht is, krijg je het water na het uitspoelen er ook makkelijk uit. Het drogen gaat hierdoor ook sneller en makkelijker. Met een dun microfiber doekje of stoffen zakdoek kan je gemakkelijk de binnenkant drogen.

Kenmerken Disgraceful Oppai Body:

Gewicht: 620 gram
Lengte: 16,3cm
Breedte: 9cm
Hoogte: 8,6 cm
Vrijwel geurloos

Zoals gebruikelijk bij Magic Eyes zit er een klein zakje van 15ml glijmiddel bij het product. Wil je de totale beleving van dit product dan raden we aan om ‘Milk Lotion’ mee te bestellen met de Disgraceful Oppai Body.

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 620,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 140,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Disgraceful Oppai Body - Breast Milk Fetish Onahole
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.