100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Dakimakura DX Hug Pillow kussensloop #2

Dakimakura DX Hug Pillow kussensloop #2

DX staat voor Deluxe, en deze Dakimakura kussenslopen zijn zonder twijfel extra luxueus!

Een realistischere ervaring

De DX body pillow, waarvoor deze kussensloop ontworpen is, is 75 x 45 cm groot. Ter vergelijking: dat is ongeveer net zo groot als een torso en een hoofd van een persoon. Dit betekent niet alleen dat de illustratie beter zichtbaar is dan bij kleinere kussens, maar ook dat je het kussen beter kunt vasthouden voor een realistische ervaring! Het opblaaskussen heeft twee openingen waar je een onahole in kunt plaatsen: één is geschikt voor kleine onaholes, de andere voor grotere. Hiermee is dit kussen geschikt voor 99% van de onaholes.

Materiaal

De licht rekbare stof past perfect om de DX body pillow en is makkelijk schoon te maken. Het kreukt niet snel en is opgevouwen erg compact, waardoor je de kussensloop makkelijk kunt opbergen.

Prachtige illustratie

Deze prachtige, hoogwaardige kussensloop heeft twee verschillende illustraties, één op de voorkant en één op de achterkant. Op de voorkant zie je een schattige jonge vrouw, die niets aan heeft behalve een weinig verhullend nachtjapon en lange witte panty's. Haar haar is opgebonden in twee paardenstaartjes en ze ziet er een beetje verlegen uit. Tijd om haar te laten zien dat ze nergens bang voor hoeft te zijn... of toch wel?  Op de achterkant van Dakimakura kussensloop staat hetzelfde meisje, deze keer met haar kont in de lucht gestoken. 

Let op: wordt niet geleverd met de opblaasbare DX body pillow.

keep reading
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Dakimakura DX Hug Pillow kussensloop #2
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.