This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Cradle stamper Cat's

Cradle Stamper Cat’s 

Dit kleine roze speeltje van Fillworks is een stuk minder onschuldig dan het eruit ziet! De speciale binnenstructuur maakt dit tot een speeltje als geen ander.

Verpakking

De Cradle Stamper Cat's Onahole wordt geleverd in een mooie glanzende doos met illustraties aan alle kanten. Op de voorkant staat een prachtige afbeelding van een blozend meisje in een kimono-achtig jurkje.

De onahole

De onahole zelf ziet er vrij simpel uit: een relatief kort speeltje gemaakt van flexibel roze materiaal. Het heeft een paar welgevormde schaamlippen en een groef die ervoor zorgt dat er geen glijmiddel naar buiten lekt. Nog twee diepe groeven maken de Cradle Stamper Cat makkelijk vast te houden.

Het echte plezier van deze onahole vind je echter aan binnenkant! Naast de gewone tunnel heeft deze masturbator drie verschillende koorden van TPE, die van de ingang van de tunnel helemaal tot het einde doorlopen.  Deze koorden kunnen vrij bewegen en glijden over je penis om je een compleet nieuwe sensatie te geven. Ieder koord heeft een andere textuur: één heeft gladde ribbels, de tweede dicht op elkaar geplaatste noppen, en de derde grotere bobbels. Je kunt de onahole draaien terwijl je stoot om deze sensaties af te wisselen, of je favoriete hoek vinden en daarbij blijven. 

Om nog meer plezier toe te voegen kun je zelfs knopen leggen in de rekbare koorden!

Makkelijk te buigen, draaien en uitrekken

Wat is beter, dikke of dunnere wanden? Hier valt over te twisten. Dikke wanden voelen realistischer; ze drukken tegen je aan als je naar binnen glijdt en zorgen ervoor dat je je eigen hand niet voelt. Dunnere wanden maken een speeltje echter veel rekbaarder en makkelijker te manipuleren. Voeg net dat beetje extra druk toe waar jij dat wilt, of draai het speeltje precies goed.

Bij een ontwerp als die van de Cradle Stamper's Cat zorgen de dunne wanden ervoor dat je dat de koorden van TPE over je penis kunt wrijven bij iedere stoot, precies zoals jij dat wilt. Daarnaast is dit speeltje door de kleine hoeveelheid materiaal erg betaalbaar!

De Cradle Stamper Cat's Onahole is 12.4 cm lang en heeft een tunnel die bijna helemaal tot de achterkant loopt. Dat is iets korter dan de meeste onaholes, maar dankzij het rekbare materiaal zal deze onahole je ook passen als je geslacht iets aan de grote kant is. 

Schoonmaken

Natuurlijk haal je het meeste uit je onahole als je hem goed onderhoud. Spoel de tunnel grondig af onder de kraan totdat hij goed schoon is. Knijp vervolgens zoveel mogelijk water uit het speeltje en duw daarna een absorberend doekje naar binnen om de laatste beetjes vocht op te nemen. Om de onahole in optimale staat te houden kun je wat maizena, talkpoeder of speciaal onderhoudspoeder aanbrengen!

Kortom, deze schattige kleine onahole heeft een lekkere binnenstructuur die heerlijk aanvoelt om jouw penis! Als je iets spannends en unieks wilt proberen, overweeg dan dit speeltje aan je bestelling toe te voegen!


Totale lengte: 12.4 cm
Totale tunnel lengte: 10.5 cm
Totale breedte: 6.6 cm
Gewicht: 220 gram
Materiaal: TPE
Gemaakt in Japan door Fillworks

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 220,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 105,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Interesting design.
Gereviewd door Andy
Its quite a neat little toy for the price. If you're big however, i'd give it a hard pass as its quite a lot smaller than your average onas. Feels great to use though!
Translate review