Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 49,95

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Cow Girl Onahole: de ultieme mollige methode voor laaaang genot ♡

Altijd al het volle kutje van een rondborstige cowgirl willen uitproberen? Dankzij de Cow Girl van ToysHeart is dat nu mogelijk! Deze zachte, mollige onahole zal je ballen leegzuigen met haar verrukkelijke stimulatie. Laat de Cow Girl je langzaam melken en geniet van het langdurige genot dat deze volslanke onahole biedt.

In Japan word jij gemolken door de Cow Girl!

Langzaam leven, langzaam masturberen
Genieten van masturbatie is een verrijking van je leven, en ToysHeart wil het hoogste genot naar de mensen brengen, dus hebben ze de Cow Girl met de uiterste zorg gemaakt. Sommige onaholes zijn gemaakt om je de meeste bevrediging in een zo kort mogelijke tijd te geven, met stevige en intense onaholes. De Cow Girl daarentegen combineert een zacht materiaal met een strakke tunnel, zodat je de tijd kunt nemen en volop kunt genieten.

Haast je niet met deze onahole. Leun achterover, ontspan, en stel je voor hoe deze Cow Girl haar tijd neemt om je helemaal leeg te melken. ♡

Mollige, voluptueuze onaholeCow Girl onahole

Er zijn maar weinig onaholes die zo dik zijn als de Cow Girl, met wanden van 30 mm aan het begin tot 20 mm aan het uiteinde. Het middelste gedeelte van de Cow Girl is iets smaller, waardoor je de onahole gemakkelijk vast kunt houden. Dit komt goed van pas, omdat je zeker langere tijden zult willen doorbrengen met deze pocket pussy.

Een ander belangrijk feit over de Cow Girl is dat ze gemaakt is van het Virgin Skin materiaal van ToysHeart. Dit materiaal is 100% veilig, zodat je zonder zorgen van je lange masturbatiesessies kunt genieten. Het Virgin Skin materiaal is zelfs goedgekeurd door het Japanse Ministerie van Volksgezondheid, Arbeid en Welzijn, in overeenstemming met de Voedselveiligheidsstandaard 370.

Laat je melken door deze pocket pussy

De tunnel bestaat uit een structuur van wervelende banden, die helemaal doorlopen tot een kleine ruimte aan het uiteinde. De banden en de rest van de wanden zijn op hun beurt weer bedekt met verschillende masserende texturen.

De eerste van deze texturen bestaat uit kleine bobbeltjes, die groter worden naarmate je dieper naar binnen stoot. Halverwege de tunnel gaan de bobbels over in dunne ribbels. Deze ribbels beginnen klein en worden langzaam steeds dikker.

Uiteindelijk kom je uit in een kleine open ruimte. Deze ruimte heeft maar een paar bobbels, en is vooral bedoeld om een vacuüm te creëren. Dit doe je door in het uiteinde van de onahole te knijpen voordat je naar binnenglijdt.

Gebruiksaanwijzing van ToysHeart

ToysHeart raadt aan een ruime hoeveelheid glijmiddel aan te brengen voordat je de Cow Girl binnenglijdt. Het idee is dat je jezelf langzaam en met lange stoten bevredigd, waarbij je langs ieder gedeelte van de tunnel komt. Als je dit geduldig blijft doen kom je steeds dichter bij je hoogtepunt, maar laat jezelf niet gaan! Geniet van de zachte plooien die om je heen wervelen. Als je het einde van je sessie bereikt hebt, kom dan diep in het uiteinde van de tunnel klaar. Neem je tijd en geniet van het 'luxueuze' gevoel van een langzame, uitgestrekte masturbatiesessie.

Cow Girl in het kort

De Cow Girl is een dikke, zachte onahole, ontworpen door ToysHeart. Dit speeltje is ontworpen voor langdurige masturbatiesessies, waarbij je ontspant en de tijd neemt om te genieten van iedere sensatie. Dus leun achterover, laat deze onahole langzaam je ballen leegzuigen, en ervaar totale bevrediging.

Cow Girl Onahole Specificaties:

Gewicht: 380 gr
Lengte: 14 cm
Breedte: 7,5 cm
Tunnel lengte: 12 cm
Materiaal: TPE
Gemaakt Door: ToysHeart

Extra informatie

MerkToysheart