Cockringen

1 artikel(en)

products per page:
Van hoog naar laag sorteren
Neotenic Fairy

Neotenic Fairy

Normale prijs: € 119,95

Special Price € 99,95

Niet op voorraad

1 artikel(en)

products per page:
Van hoog naar laag sorteren

Cockringen worden meestal gebruikt om een erectie harder en groter te maken en deze langer te laten duren. Dit kan zowel i.c.m. een penispomp als zonder. Daarnaast kunnen cockringen ook het orgasme hefiter en langer doen aanvoelen. In combinatie met een penispomp hou je het bloed wat in de penis gepompt is langer op z’n plaats en heeft de pomp dus langer effect.

Hoe werkt een cockring?

Cockringen vernauwen de doorbloeding van de penis, waardoor het bloed in de zwellichamen van de penis blijft. Het orgasme zal heftiger zijn, omdat het iets langer duurt om een orgasme te krijgen en de penis met meer bloed gevuld is.

Cockringen kunnen zowel met een partner, als solo gebruikt worden. Voor de partner is het ook prettig als de penis langer en harder blijft. Er zijn ook modellen met vibratie, zodat de gebruiken en de partner ook een vibratie voelen, tijdens het gebruik.

Er zijn ook harde plastic en metalen cockringen op de markt, waarbij het soms onmogelijk is ze pijnloos om te doen. De cockringen die wij verkopen zijn meestal gemaakt van een vorm van siliconen, waardoor de cockring een flexibele pasvorm heeft en altijd goed sluit.

Cockringen kunnen zowel gebruikt worden om alleen om de penis te doen. Er zijn ook varianten die zowel om de balzak en de penis heen gaan. Sommige cockringen stimuleren ook het perineum (het gedeelte tussen de balzak en de anus) doordat een deel van de cockring hier tegen aankomt.

Cockring omdoen:

Je kunt door het rekbare materiaal ze omdoen als de penis stijf is of als deze slap is. Doordat ze rekbaar zijn sluiten ze goed aan en geven een perfecte spanning, niet te hard, maar wel voldoende om je erectie te behouden. Eventueel kan een beetje glijmiddel helpen om de cockring makkelijker om te krijgen.

Zoals je leest zijn er vele soorten, als je vragen hebt kan je ons altijd mailen, benaderen via de chat of natuurlijk bellen.