100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Chibiman

Chibiman

De Chibiman onahole komt voort uit een samenwerking tussen Magic Eyes en Ride Japan, en de naam is zeer toepasselijk: Chibi betekent 'klein', en Manko is een ander woord voor vagina. Laat je niet misleiden door deze naam, want dit kleine poesje heeft heel wat in huis!

Verpakking

Op de verpakking staat een schattig meisje met lange staartjes en een schoolmeisjes-uniform. Ze zit op een trap en toont een glimp van haar dijen. Op de andere kant van de verpakking staan enkele hoogtepunten van de binnen- en buitenkant van deze onahole afgebeeld. De Chibiman zelf is verpakt in een laag beschermend plastic om hem in perfecte staat te houden tijdens het transport.

Eerste indruk

Met een gewicht van 250 gram en een lengte van 14 centimeter is dit een compacte onahole. Dit speeltje is dus bij uitstek geschikt voor gebruik met één hand, en is ook gemakkelijk samen te knijpen voor net dat beetje extra druk op jouw favoriete plekjes. 

Het materiaal is nagenoeg geurloos en vrij elastisch. De Chibiman heeft de vorm van een cilinder waar iets omheen gewikkeld is, met een vagina aan de voorkant. De schaamlippen zijn iets gespreid, wat zorgt voor een makkelijke ingang en bovendien de clitoris blootlegt. 

Wervelende tunnel

De tunnel van de Chibiman bestaat uit drie afzonderlijke gedeeltes.

Dankzij de elastische en vrij wijde ingang is het gemakkelijk deze onahole binnen te glijden. Het eerste gedeelte van de tunnel heeft drie stimulerende ribbels die een spiraal langs de zijkant vormen. Elke ribbel heeft een eigen, nauwkeurig vormgegeven structuur, en zelfs de ruimtes tussen de ribbels zorgen voor extra stimulatie.

Na dit geweldige begin wordt de Chibiman plotseling strakker, en kom je aan bij een doorgang waar je doorheen moet stoten. Deze doorgang sluit zich nauw om je penis en zorgt voor een intense stimulatie van je toompje. 

Het laatste gedeelte van de Chibiman is een iets ruimere, ronde kamer, bedenkt met grote noppen die de bovenkant van je penis masseren zonder overmatig stimulerend te zijn.

Schoonmaken

De Chibiman is niet bijzonder lang, strak of complex, en dus gemakkelijk schoon te maken. Het elastische materiaal draagt hier ook aan bij. Spoel het speeltje grondig af onder de kraan, en knijp vervolgens zoveel mogelijk water uit de tunnel. Duw om de laatste druppels vocht op te nemen een onderhoudsstick of een absorberend doekje naar binnen, en laat deze enkele minuten zitten. Ten slotte kun je wat onderhoudspoeder op de buitenkant aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat de onahole zacht blijft aanvoelen en voorkomt dat er stof of haar op het oppervlak blijft plakken.

Kortom

Deze samenwerking tussen Ride Japan en Magic Eyes heeft een uitstekende onahole voortgebracht! De drie unieke zones en de kwaliteit van het materiaal maken dit tot een geweldig product.

Eigenschappen

Onahole lengte: 14 cm
Onahole breedte: 6.8 cm
Onahole gewicht: 250 gram
Tunnel lengte: 12 cm
Materiaal: TPE
Geproduceerd in Japan
Inclusief gratis glijmiddel sample
Geproduceerd door Ride Japan en Magic Eyes

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 240,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Chibiman
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.