This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Campus Life Matchmaking Party Type

Campus Life Matchmaking Party Type


Alweer een geweldige onahole van ToysHeart!

Verpakking

De meeste onahole verpakkingen zijn bedekt met plaatjes van sexy meisjes in uitdagende outfits en allerlei creatieve houdingen, maar bij Campus Life Matchmaking party Type is dit niet het geval. Hier zie je een leuk meisje dat met je aan het lunchen is en duidelijk van het gesprek met jou geniet. Haar ronde borsten rusten op de tafel en je ziet de contouren van haar BH door haar T-shirt heen schijnen. Misschien vertelt ze je wel over alle dingen die ze vanavond met je gaat doen!

De onahole

De buitenkant van de onahole is strak, zonder onnodige poespas. De simpele schaamlippen hebben een paar groeven om je naar binnen te leiden - en misschien heb je dat wel nodig! De ingang van deze onahole is vrij klein, en hoewel het materiaal rekbaar genoeg is voor de meeste mannen is het niet de gemakkelijkste om bij naar binnen te komen. Wanneer je eenmaal binnen bent laat deze onahole je niet meer gaan!
De tunnels van ToysHeart zijn altijd lekker, en ook de tunnel van de Campus Life Matchmaking Type is weer een echt hoogstandje. Deze onahole heeft een paar duidelijk verschillende stukken. Het eerste stuk is relatief wijd en is bedekt met grote noppen en bobbels die een lekker mildje stimulatie geven. Daarna sluit de tunnel zich strakker om je heen, met een aantal ringen die één voor één over je heen glijden. Voor de afwisseling volgt een wat wijder stuk met stimulerende noppen, alvorens je weer een aantal strakker wordende ringen tegenkomt. Hierna bereik je de “eindkamer”, een ruimer stuk waar verschillende flexibele stukjes je eikel strelen.

Vacuümkamer

De eindkamer stimuleert niet alleen je eikel maar zorgt er ook voor dat de onahole een lekker vacuüm kan vormen en je bij iedere stoot naar binnen zuigt. Als je de lucht eruit knijpt voor je naar binnen glijdt is dit effect het grootst.

Materiaal

ToysHeart heeft voor de Campus Life Matchmaking Party Type hun speciaal ontwikkelde Fresh Skin materiaal gebruikt. Dit materiaal heeft vrijwel geen geur en is heel makkelijk schoon te maken. ToysHeart kiest voor simpele, robuuste ontwerpen die niet makkelijk beschadigen. Dankzij het ontbreken van delicate schaamlipjes en complexe meerlaagse ontwerpen kan deze onahole heel wat hebben en zal hij lang meegaan. Er zijn ook geen kleine randjes waar viezigheid in kan gaan zitten, dus ook het schoonmaken is erg eenvoudig.

Schoonmaken

Als je wil dat je onahole lang meegaat moet je hem natuurlijk wel goed schoonmaken. Gelukkig kost dat bij deze onahole niet veel moeite: spoel hem goed uit onder de kraan en zorg daarna dat de binnen- en buitenkant goed drogen. Je kan een absorberende doek inbrengen om de laatste druppeltjes vocht op te nemen, maar het Fresh Skin materiaal droogt vrij makkelijk

Campus Life Matchmaking Party Type heeft een heerlijke, goed ontworpen en lekker strakke tunnel die je keer op keer plezier zal brengen. Zeker niet eentje om over te slaan!

Eigenschappen:

Lengte: 16.5 cm
Breedte: 7 cm
Tunnel lengte: 14.5 cm
Gewicht: 300 gram
Materiaal: Fresh Skin TPE
Gemaakt in Japan door ToysHeart.

keep reading

International Reviews

Product
Service
One of the best so far
Gereviewd door Fapper
Campus Life was one of the Best Series from Toysheart so far. Machtmaking Type was on the aggressive side, which I rather enjoyed. Wolud buy it again if it where sill around
Translate review