This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Bubble Butt

Bubble Butt

Toy’s Heart is een van de meest geliefde onahole fabrikanten die er zijn, dankzij de consistente hoge kwaliteit van hun producten en de aandacht die ze schenken aan ieder aspect van het product. Tot nu toe hebben ze vooral kleine of middelgrote onaholes gemaakt, maar deze Bubble Butt weegt maar liefst 2580 gram! Het is een van de meest realistische anime konten op de markt.

De verpakking

Op de grote doos staat een schattige brunette, die voorover buigt en haar billen aan je laat zien. Ze kijkt je aan over haar schouder terwijl ze zichzelf aanraakt. Zo te zien kan ze wel wat hulp gebruiken! Als je de doos opent, zie je iets ongebruikelijks: een grote, stevige binnenverpakking van piepschuim. Veel speeltjesfabrikanten gebruiken een doorzichtige plastic binnenverpakking, en ook al werkt dat prima is deze versie van Toy’s Heart nog beter. Je kunt de doos gerust hergebruiken om het speeltje veilig en discreet op te bergen.

Kleed haar aan... of uit!

Als je deze heupmasturbator uit de doos haalt, zul je versteld staan van het gewicht en de grootte. Dankzij de afmetingen van 23 x 22 x 16 cm (L x W x H) is de Bubble Butt groot genoeg om echte slipjes te dragen. Als je wilt, kun je haar zelfs aankleden met een schattig rokje van een schooluniform. De Bubble Butt wordt zonder kleding geleverd, maar als je een maatje S of XS koopt, zal het waarschijnlijk passen.

Wat een kont!

Zoals de naam al verraadt heeft deze Bubble Butt de vorm van een lekkere ronde kont. Het is gemaakt van hoogwaardig TPE-materiaal en je kunt deze billen aanraken, knijpen en er een klap op geven zovaak je maar wilt. Haar kont en vagina steken uit en zijn erg verleidelijk.

De tunnels

Uiteraard heeft deze masturbator twee complete tunnels, een vaginale tunnel en een anale tunnel. De tunnels zijn erg verschillend, en voelen allebei heerlijk op hun eigen manier.

De anale tunnel begint met een lekker nauwe ingang, waarna je in een stimulerende ruimte terecht komt, gevuld met spiraalvormige ribbels en golven. De tunnel buigt af naar beneden en vervolgens weer omhoog, langs een zogenaamd ‘plezierplekje’, om vervolgens uit te komen in nog een geribbelde ruimte. Aan het einde versmalt de tunnel en komt hij samen met de vaginale tunnel.

De vaginale tunnel begint ook met een strak gedeelte dat zich om je penis sluit, waardoor er geen glijmiddel naar buiten kan lekken. Hierna kom je in een kamer vol met gedetailleerde noppen die overal over je heen wrijven. Nadat je hier doorheen duwt, wordt de tunnel smaller en leidt het naar een stimulerend gedeelte met drie verschillende ‘plezierplekjes’ die over de onderkant van je penis wrijven. De noppen en subtiele ribbels zijn allemaal ontzettend goed ontworpen. Je zult er geen genoeg van krijgen! De tunnel eindigt achter in met meer noppen: een eenvoudige maar effectieve structuur.

Heb je moeite met het kiezen van je favoriete tunnel? Dat begrijpen je... ze zijn allebei fantastisch! Je kunt de twee tunnels afwisselen voor dubbel genot en om de sensaties verrassend te houden. Als je wel van een experimentje houdt op zijn tijd, doe dan een bullet vibrator in een van de tunnels terwijl je de andere gebruikt!

Perfect voor handsfree gebruik

Dankzij de grootte en de platte onderkant is de Bubble Butt ideaal om handsfree te gebruiken. Als je de heup op het bed neerzet, zal hij blijven staan en niet heen en weer schuiven zoals bij kleinere onaholes het geval is. Natuurlijk kun je de onahole ook op en neer bewegen in je schoot, of tegen een muur plaatsen.

Schoonmaken

Het schoonmaken van grotere onahips kan door hun gewicht een beetje lastig zijn. Dit is een van de redenen dat Toy’s Heart niet eerder grotere onaholes heeft gemaakt: ze willen dat hun producten makkelijk zijn in gebruik én onderhoud. Je kunt ongetwijfeld zien dat ze hier rekening mee hebben gehouden bij dit ontwerp: de twee tunnels zijn met elkaar verbonden aan de achterkant, waardoor je water kunt laten doorstromen van het ene naar het andere gat. Hiermee maak je het speeltje efficiënt en gemakkelijk schoon. Daarnaast zijn er weinig moeilijk bereikbare hoekjes, ondanks de gedetailleerde en gevarieerde structuur van de tunnel.

Het is ook belangrijk je onahole goed te drogen. De makkelijkste manier om dit te doen is door een absorberend doekje naar binnen te duwen met een stokje, bijvoorbeeld de achterkant een potlood. Laat het doekje een paar minuten zitten om de laatste druppels vocht op te namen, en klaar is kees!

Kortom, de Bubble Butt onahip van Toy’s Heart is een echt kwaliteitsproduct, met twee uitstekende tunnels die je gegarandeerd keer op keer zullen bevredigen. Als je al eens eerder een onahole van deze fabrikant hebt geprobeerd dan weet je dat je niet teleurgesteld zult zijn!

Total lengte 230 × totale breedte 220 × interne lengte 160

keep reading

Meer informatie

# of holes 2
Gewicht 2.580,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 160,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
very good product from Toysheart
Gereviewd door Den
I didnt purchase this toy here but i still want to make a short review the product both tunnels feel very nice and different you dont have to worry that much about that its single layer. The toy is also very easy to clean and really worth the money. This was my first onahole for me and i dont regret this purchase. Still have a lot of fun with it.
Translate review
Product
Service
Good hump
Gereviewd door Anon
Translate review