100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Blue Frame - Uminari

Uminari Battleship masturbator (zacht)

Misschien denk je bij jezelf: wat doet dit model van een slagschip op de site van mijn favoriete onahole winkel?

Dit is verreweg de meest opvallende doos voor een masturbatieproduct die we ooit gezien hebben. Toen we de Uminari Battleships in een Japanse winkel tegenkwamen, wisten we meteen dat we ze naar Europa moesten brengen!

In de doos vind je de Blue Frame Uminari masturbator, de zachte versie van deze speciale masturbator. Als je een nog zachtere sensatie wilt, kijk dan naar de AirShip in plaats van deze Battleship.

Yawaraka Sozai (zacht materiaal)

Blue Frame is het eerste product van Yawaraka Sozai, een nieuwe speler op de onahole markt. Maar hoewel het bedrijf nieuw is, zijn de oprichters goed bekend met masturbatie. Het zijn namelijk voormalige Tenga werknemers, en weten dus hoe je geweldige masturbators maakt! Tenga is een van de meest betrouwbare en innovatieve onahole fabrikanten ter wereld, die consistent uitstekende producten op de markt brengt. Yawaraka Sozai vervolgt dit pad met een onahole die anders is dan alles wat we eerder gezien hebben.

Yawaraka Sozai is Japans voor ‘zacht materiaal’. En wie geniet er niet van het contact van zacht materiaal met hun penis? De Blue Frame Uminari is gemaakt van het H-Type materiaal. Dit wordt gemaakt in verschillende mixen, van zeer stevig (0) tot zeer zacht (100). De Uminari Battleship is een buitengewoon zacht speeltje, met een zachtheidsniveau van 88 aan de buitenkant en 95 aan de binnenkant. Dit materiaal voelt zacht aan maar is nog steeds lekker strak!

Het probleem met veel zachte masturbators is dat ze niet genoeg stimulatie geven, ook al voelt het materiaal heerlijk aan.

Yawaraka Sozai kwam met een oplossing: 

Blue Frame Uminari Endoskelet3+1 endoskelet

Naast de twee lagen materiaal (binnenkant en buitenkant) heeft de fabrikant een plastic endoskelet toegevoegd, bestaand uit vier delen.

De drie grote delen om het midden van de onahole zijn voorzien van ribben die je door het zachtere materiaal heen zullen stimuleren. Door te knijpen kun je deze stimulatie intenser maken.

Het laatste deel van het endoskelet zit aan het einde van de tunnel en masseert de eikel en vooral het toompje: een sensatie uniek aan deze masturbator! Omdat het endoskelet een stevige structuur heeft, creëert dit product bovendien een fijn vacuüm.

De Uminari Battleship schoonmaken

Omdat je de Blue Frame masturbator niet binnenstebuiten kunt keren, wordt het geleverd met een schoonmaakstaafje. Hiermee kun je glijmiddel en vocht uit het speeltje schrapen.

Nadat je de Uminari Battleship leeg geschraapt hebt, kun je het doorspoelen met lauwwarm water en een beetje neutrale zeep. Droog hierna de binnenkant en buitenkant af met een handdoek. Het is belangrijk dat het speeltje helemaal droog is voordat je het opbergt.

Je kunt eventueel ook een beetje onderhoudspoeder gebruiken om het droogproces te versnellen en het materiaal in goede staat te houden.

Hoogwaardige verpakking

De verpakking van deze onahole is ontzettend veilig. De onahole, het schoonmaakstaafje en een klein flesje glijmiddel passen allemaal perfect in hun eigen inkeping van de dubbelzijdige plastic blister, die mooi dicht klikt. Dit type verpakking houdt je onahole niet alleen veilig tijdens het transport, het is ook een handige manier om het op te bergen.

Twee soorten stimulatie... tegelijkertijd! 

Dankzij de unieke constructie van de Uminari ervaar je twee soorten stimulatie tegelijkertijd. Ten eerste is er de zachte wrijving van de getextureerde TPE zoals je die kent. Daarnaast voel je ook de ribben en bobbels van het endoskelet door het zachte materiaal heen. Dit geeft een sterke, onbuigzame maar prettige stimulatie.

De Blue Frame komt in 2 typen, de zachte Uminari (Battleship) en de ultrazachte Amagake (Airship). Naast de zachtheid van het materiaal verschillen de twee ook van tunnelontwerp.

Hieronder zie je een afbeelding van de tunnel en de materialen gebruikt voor de Unimari Battleship:

 

Zoals je kunt zien begint de tunnel van de Uminari met een breder gebied met kleine kamers aan de zijkanten. Deze fungeren als reservoirs voor het glijmiddel; ze zorgen ervoor dat het glijmiddel niet naar buiten lekt en brengen het opnieuw aan bij iedere stoot. Hierna begint het echte plezier! De tunnel begint met enkele brede ribbels die over je schacht glijden. Als je in de onahole knijpt, wordt de basis van je penis gemasseerd door twee grote bobbels, één aan de bovenkant en één aan de onderkant. Het volgende gedeelte van de tunnel is bedekt met kleine, flexibele noppen, gevolgd door diepe richels. Het endoskelet heeft hier enkele smalle ribben, die voor een interessante sensatie zorgen die je meer of minder intens kunt maken afhankelijk van hoe hard je knijpt. Tegen het einde van de Uminari wordt de tunnel eventjes strakker, om vervolgens te eindigen in een wijdere kamer, waar het zachte materiaal je eikel zachtjes stimuleert. Een grote bobbel glijdt over het topje van je penis, en het endoskelet voegt hier nog enkele bobbels aan toe: één aan de onderkant, twee aan de bovenkant, en nog één aan de voorkant.

Deze dubbele stimulatie voelt fantastisch en is ongetwijfeld iets wat je moet proberen!

Eigenschappen:

Gewicht: 330g
Lengte: 16cm
Wordt geleverd met 25 ml & schoonmaakstaaf
Gemaakt in Japan
Inclusief schoonmaakstaaf en 25 ml geconcentreerd glijmiddel.

De Uminari Battleship is een zeer stimulerende masturbator die wordt geleverd in een buitengewoon originele doos. Perfect om te geven als cadeau zonder een ongemakkelijke reactie te krijgen :).

 

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 330,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Bone structure With bone structure

International Reviews

Product
Service
rough battleship
Gereviewd door ayisme
Fighting with this battleship can leave some wounds :O. The packaging itself looks amazing, it looks like it's a construction kit. You could even display it and fool everyone. But let's get inside the box. You will find your ona safely stored in a hard plastic case alongside a cleaning stick and small bottle of lube. The cleaning stick is a nice edition, but more on cleaning later. The lube is alright and should be enough for some cruises. The ona itself is see through so you have a nice view of your member will enjoying yourself. The feeling is very special due to all the different sections, but the main attraction is of course the blue skeleton. It pinches your member from all sides and when you reach the end you even have a bump to hit, very nice. To summarize the feeling: It's very stimulating and can even be more enhanced by squeezing the ona. I personally like this strong stimulation, but what I don't like is the cleaning of the Uminari. Even though you have a cleaning stick provided, it "fails" it's purpose. To put it simply it helps, but getting it dry and ready for storage is impossible without forcing some kind of towl inside. That's where the skeleton becomes a problem. During drying with a towel the skeleton will be pushed around quite a bit and damage the insides. That's why I have to subtract a star. So you might wanna try out some special cleaning sticks, I know now that I should have done so. Sidenote: Lube it up good or you might end up with a wounded dick :(. The motsu service was great as always and it was shipped within a day.

Tl;dr Strong and different experience but the real battle is the cleaning
Translate review
Product
Service
A gimmick, but nothing more
Gereviewd door Jay
Was interested int the design - inline plastic. Well, it wasn't all that great. not only is it too much pressure for my taste (my fault, as this is the "hard version"), the lower endoskeleton piece even tore through the "Softness lv95 material". That damage was done only after a few uses. While the packaging is indeed of premium quality, the product itself is - in my opinion - not.
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Blue Frame - Uminari
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.