100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Blue Frame - Amagake

Misschien vraag je je af: wat doet deze modelbouw kit in een webshop voor seksspeeltjes?

Laat je niet misleiden door de verpakking: binnenin vind je de Blue Frame Amagake masturbator, de nieuwste en beste innovatie op het gebied van mannelijke masturbatie uit Japan.

Blue Frame is het eerste product van Yawaraka Sozai, een nieuwe speler op de onahole markt. Maar hoewel het bedrijf nieuw is, zijn de oprichters goed bekend met masturbatie. Het zijn namelijk voormalige Tenga werknemers, en weten dus hoe je geweldige masturbators maakt! Tenga is een van de meest betrouwbare en innovatieve onahole fabrikanten ter wereld, die consistent uitstekende producten op de markt brengt. Yawaraka Sozai vervolgt dit pad met een onahole die anders is dan alles wat we eerder gezien hebben.

Yawaraka Sozai is Japans voor ‘zacht materiaal’. En wie geniet er niet van het contact van zacht materiaal met hun penis? De Blue Frame Amagake is gemaakt van het H-Type materiaal. Dit wordt gemaakt in verschillende mixen, van zeer stevig (0) tot zeer zacht (100). De Amagake Airship is een uitzonderlijk zacht speeltje, met een zachtheidsniveau van 92 aan de buitenkant en 100 aan de binnenkant. Het is zo zacht dat het lijkt alsof het speeltje om je schacht smelt!

Het probleem met veel zachte masturbators is dat ze niet genoeg stimulatie geven, ook al voelt het materiaal heerlijk aan.

Yawaraka Sozai kwam met een oplossing:

3+1 endoskelet

Naast de twee lagen materiaal (binnenkant en buitenkant) heeft de fabrikant een plastic endoskelet toegevoegd, bestaand uit vier delen.

De drie grote delen om het midden van de onahole zijn voorzien van ribben die je door het zachtere materiaal heen zullen stimuleren. Door te knijpen kun je deze stimulatie intenser maken.

Het laatste deel van het endoskelet zit aan het einde van de tunnel en masseert de eikel en vooral het toompje: een sensatie uniek aan deze masturbator! Omdat het endoskelet een stevige structuur heeft, creëert dit product bovendien een fijn vacuüm. 

Blue frame masturbator cleaning

De masturbator schoonmaken

Omdat je de Blue Frame masturbator niet binnenstebuiten kunt keren, wordt het geleverd met een schoonmaakstaafje. Hiermee kun je glijmiddel en vocht uit het speeltje schrapen.

Nadat je de Amagake Airship leeg geschraapt hebt, kun je het doorspoelen met lauwwarm water en een beetje neutrale zeep. Droog hierna de binnenkant en buitenkant af met een handdoek. Het is belangrijk dat het speeltje helemaal droog is voordat je het opbergt.

Je kunt eventueel ook een beetje onderhoudspoeder gebruiken om het droogproces te versnellen en het materiaal in goede staat te houden.

Hoogwaardige verpakking

De verpakking van deze onahole is ontzettend veilig. De onahole, het schoonmaakstaafje en een klein flesje glijmiddel passen allemaal perfect in hun eigen inkeping van de dubbelzijdige plastic blister, die mooi dicht klikt. Dit type verpakking houdt je onahole niet alleen veilig tijdens het transport, het is ook een handige manier om het op te bergen.

Twee soorten stimulatie... tegelijkertijd!

Dankzij de unieke constructie van de Amagake ervaar je twee soorten stimulatie tegelijkertijd. Ten eerste is er de zachte wrijving van de getextureerde TPE zoals je die kent. Daarnaast voel je ook de ribben en bobbels van het endoskelet door het zachte materiaal heen. Dit geeft een sterke, onbuigzame maar prettige stimulatie.

De Blue Frame komt in 2 typen, de zachte Uminari en de ultrazachte Amagake. Naast de zachtheid van het materiaal verschillen de twee ook van tunnelontwerp. Hieronder zie je het ontwerp van de tunnel van de Amagake:

Blue Frame Amagake

Zoals je kunt zien bevindt zich net na de opening een wijder gebied met enkele ribben. Dit voegt niets toe aan de stimulatie, maar houdt wel het glijmiddel binnen en voorkomt dat het een smeerboel wordt. Daarna begint het echte plezier! Deze tunnel begint met een ingewikkeld spiraalvormig ontwerp, bedekt met zeer fijne ribbels. Als je in de onahole knijpt, wordt je schacht gemasseerd door twee grote bobbels aan de bovenkant en één aan de onderkant. Het volgende gedeelte van de tunnel zigzagt een beetje een heeft brede, zachte richels die over je penis glijden. Het endoskelet heeft hier enkele smalle ribben, die voor een interessante sensatie zorgen die je meer of minder intens kunt maken afhankelijk van hoe hard je knijpt. Tegen het einde van de Amagake wordt de tunnel eventjes strakker, om vervolgens te eindigen in een wijdere kamer, waar het zachte materiaal je eikel zachtjes stimuleert. Een grote bobbel glijdt over het topje van je penis, en het endoskelet voegt hier nog enkele bobbels aan toe: één aan de onderkant, twee aan de bovenkant, en nog één aan de voorkant.

Deze dubbele stimulatie voelt fantastisch en is ongetwijfeld iets wat je moet proberen!

Eigenschappen

Gewicht: 330g
Lengte: 16cm
Inclusief glijmiddel
Inclusief schoonmaakstaafje
Gemaakt in Japan

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 330,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Bone structure With bone structure

International Reviews

Product
Service
so so
Gereviewd door shokugeki
i bought this onahole thinking it was a nice idea andfrom what i read the plastic mold inside the toy was nicely integrated . But when using the toy you can feel these "brushes" way too hard , and i am not even that big , at all . so for the men out there with bigger sizes remember that these brushes will definetly brush against your little dick . not that its painful but i did not enjoy it , maybe other people who prefer harder stimulations really prefer this .
in the end : the toy gets the job done . but i have had way better ones .
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Blue Frame - Amagake
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.