This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Back Girl Onahole - Virgin Killer Sweater

Geloof je niet dat gebreide truien sexy kunnen zijn? Denk hier nog maar eens over na! De Back Girl Onahole van Magic Eyes is een meisje met een wel heel bijzondere trui.

Virgin Killer Trui

Deze ongelooflijk sexy trui onthult de rug en zij van deze schoonheid. Door de opening kun je de zijkant van haar borsten, haar zachte taille en de bovenkant van haar kont zien. Onder de trui draagt ze alleen maar een paar panty’s!

Neem haar van achter

De onahole zelf heeft de vorm van een meisje dat zich vooroverbuigt en zichzelf aan je aanbiedt met haar ronde kont in de lucht gestoken. Op het eerste gezicht lijkt het alsof deze onahole twee tunnels heeft, maar de bovenste tunnel (de anus) is klein en smal, en gemaakt om een bullet-vibrator in te brengen (niet inbegrepen). De tunnel zelf is eenvoudig maar effectief; de ingang is nauw maar flexibel, en zal zich strak om je penis sluiten en het glijmiddel binnen houden. Vervolgens kom je langs een reeks smalle ribbels en een zachter gebied met een bobbel aan de onderkant. Deze bobbel zal langs de onderkant van je penis glijden. Hierna volgen nog een aantal grotere ribbels, en het uiteinde van de Back Girl is bedekt met zachte ronde noppen die je van alle kanten aangenaam zullen stimuleren.

Gedetailleerde schaamlippen

De Back Girl heeft een bijzonder gedetailleerde vulva. Veel onaholes hebben hier een vrij simpele vorm, vaak niet meer dan een gleuf. Sommigen laten alleen de buitenste schaamlippen zien. Maar zelden zie je een onahole die zo gedetailleerd is als de Back Girl: de binnenste schaamlippen, buitenste schaamlippen en zelfs de clitorushoed zijn tot in detail verwerkt, en het ziet er werkelijk fantastisch uit! Dit ontwerp draagt niet alleen bij aan de esthetiek; de schaamlippen glijden over je penis en dragen ongetwijfeld bij aan het realisme van de sensaties.

Levensecht materiaal

Deze onahole is gemaakt van een TPE blend van Magic Eyes, speciaal ontworpen om aan te voelen als zachte huid. Het materiaal is zacht genoeg om realistisch en zacht aan te voelen, maar ook stevig genoeg om de juiste stimulatie toe te brengen. Magic Eyes heeft van de Back Girl een duurzaam product gemaakt: dankzij de eenlaagsconstructie zal deze onahole niet gemakkelijk beschadigen.

Schoonmaken

Na gebruik spoel je deze onahole goed uit onder de kraan. Vervolgens droog je haar zorgvuldig, en eventueel breng je nog een alagje talkpoeder aan. 

Eigenschappen

Totale lengte: 14.5 cm
Lengte tunnel: 12.5 cm
Gewicht: 330 gram
Materiaal: TPE
Gemaakt door Toy’s Heart

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 330,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 125,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
IT'S PRETTY GOOD :)
Gereviewd door Momo
The onahole's internal textures are really good, great stimulations in every way, from the moment you put it in to the moment you reach the end.
The skin texture on the outside is pretty good, not a lot to say about that, not really interested on the outsides of my onaholes tbh.

It did tear open where the clitoris should be, around the 10th fap session, doesn't really changes the experience so I wouldn't consider that a problem since that onahole is globally f-ing good when it comes to the quality of the material.

I would it recommend as a pretty safe choice for sure.
Translate review
Product
Service
Good product
Gereviewd door Gigi
The package is beautiful. The toy is soft but resistant and it give a great feeling
Translate review